Administrație locală

Pregatirile la unitatile de invatamant din Mereni sunt in plina desfasurare

Asa cum este normal si firesc, fiind o perioada in care copiii sunt in vacanta, autoritatea locala acorda o atentie deosebita scolilor si gradinitelor, prin pregatirea necesara inceperii in bune conditii a noului an de invatamant.

„Toate cele trei scoli si o gradinita din Mereni, Osmancea si Ciobanita, beneficiaza de ample lucrari de igienizare si reparatii acolo unde este necesar acest lucru. Cu fonduri de la bugetul local al primariei realizam aceste lucrari precum repararea usilor, varuirea salilor de clasa, repararea instalatiilor sanitare. Tot ceea ce ne dorim este ca cei aproximativ 400 de scolari si prescolari sa se bucure de cele mai bune si optime conditii in vederea desfasurarii orelor de curs”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale Mereni, Gheorghe Chiriac.
Pe de alta parte, in aceasta perioada se lucreaza intens si la reabilitarea magaziei din curtea unitatii de invatamant din localitatea Mereni, cladire in care sunt depozitate lemnele pe perioada anotimpul rece.

Fantana realizata in localitatea Mereni

„Deoarece proiectul ce vizeaza extinderea retelei de apa in localitatea noastra este stopat in acest moment, am incercat sa gasim o solutie reala pentru locuitorii din aproximativ 35 de gospodarii dintr-un cartier al localitatii Mereni. Din pacate, toti acesti oameni nu beneficiaza de sursa necesara de apa de care au nevoie zi de zi si pentru a le putea crea aceste conditii optime pentru un trai firesc si decent, am decis forarea la mare adancime a unui put. Locatia aleasa a fost curtea Geamiei Musulmane din localitate, un loc in care oamenii vor putea sa-si procure apa pentru uzul zilnic. Lucrarile sunt in toi si sper ca in cel mai scurt timp acestea sa fie finalizate cu succes”, a incheiat primarul Gheorghe Chiriac.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*