Administrație locală

DJ 222, pregatit pentru al doilea strat de asfalt

Una dintre rutele alternative spre litoral, folosite de turisti in ultimii ani, este drumul judetean 222, care face legatura intre Medgidia si Mihail Kogalniceanu.
Consiliul Judetean Constanta (CJC) a demarat inca din anul 2004 o strategie de reabilitare a drumurilor judetene si a rutelor alternative spre litoral, tocmai in ideea de a oferi turistilor un acces cat mai rapid spre statiunile litoralului romanesc.
„Pentru cei de 25 de kilometri ai DJ 222, Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri (RAJDP) Constanta nu a avut in trecut fonduri decat pentru consolidare si primul strat de asfalt. Lucrarile executate s-au dovedit a fi de buna calitate, avand in vedere ca, in cei trei ani de exploatare a drumului, nu au existat niciun fel de probleme. De la sfarsitul lunii august, Regia va demara lucrarile pentru turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, pe care estimam sa le finalizam la inceputul lunii octombrie”, a declarat directorul RAJDP, Adrian Gambuteanu. El a precizat ca lucrarile ar fi putut fi demarate mult mai devreme, insa acest lucru ar fi insemnat restrictionari de trafic, care ar fi condus la ambuteiaje si la blocarea accesului turistilor spre statiunile litoralului.
Sursa: www.telegrafonline.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*