"Continuam lucrarile la parcul de promenada din localitate"

August 2013, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Pana la data de 15 septembrie 2013, seful autoritatii locale Ion Constantinescu si-a propus sa duca la bun sfarsit acest proiect atat de asteptat si atat de important pentru toti locuitorii.

Inca un pas spre acest demers a fost realizat si anume montarea celor 19 bancute si patru balansoare. De asemenea, a fost finalizata si lucrarea privind constructia unui foisor spatios, dotat cu mese si scaune, loc in care tineri sau varstnici sa-si petreaca timpul intr-un mod cat mai agreabil si relaxant. "Urmeaza ca in imediata perioada sa fie montate si cele patru gargarite destinate celor mici, numai pentru joaca si distractie. Totodata, ne preocupam si de pregatirea terenului pentru montarea gazonului, de plantarea arbustilor ce vor tine umbra, astfel cei ce vor intra pe poarta parcului vor fi feriti de razele puternice ale soarelui pe timp de vara. Doresc sa precizez si faptul ca, in interiorul acestuia exista si un teren de tenis ce se intinde pe o suprafata de aproximativ 100 mp, totalul terenului fiind de 4.000 mp. Ne dorim ca acest parc sa aduca laolalta parinti, bunici alaturi de copiii sau nepotii lor", ne-a declarat edilul administratiei locale Cerchezu, Ion Constantinescu.

Dispensarul uman din localitate are nevoie de un aparat atat de necesar comunitatii

"Din discutiile purtate cu medicul de familie am ajuns la concluzia ca, dispensarul uman pentru a functiona asa cum trebuie are nevoie de un ecograf. Din pacate, oamenii fac mari eforturi pentru a ajunge tocmai la Mangalia pentru a beneficia de serviciile unui astfel de aparat, iar daca noi l-am detine, acestia ar fi scutiti de plata drumului dus-intors dar si de plata expertizei la acest ecograf. Mai este de asemenea nevoie si de un fiset metalic in vederea securizarii documentelor importante, a foilor de observatie. Noi speram sa putem beneficia de aceste lucruri cu sprijinul atat de important al Consiliului Judetean Constanta", ne-a comunicat primarul.
Dispensarul uman este construit la standarde europene si are in componenta sa, o farmacie, un cabinet stomatologic si un cabinet pentru medicul de familie, acesta din urma desfasurandu-si activitatea atat la Cerchezu cat si la punctul de lucru din satul Viroaga.


Articole din editia din data de August 2013

 • Herghelia Mangalia a prins din nou viata

  Administratie locala
 • La Mangalia, au fost organizate ample manifestari dedicate Zilei Marinei

  Administratie locala
 • Uniunea Europeana investeste 176,4 de milioane de euro pentru modernizarea ecluzelor Canalului Dunare - Marea Neagra

  Administratie locala
 • UE a impartit jumatate din fondurile structurale, dar Romania a luat doar un sfert

  Administratie locala
 • Premiera: fonduri UE pentru pierderile agricultorilor

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Interven╚Ťii la re╚Ťeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de str─âzi ├«n F├ónt├ónele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Sistemul de alimentare cu energie elctric─â din Ciobanu va fi reabilitat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771