Scoli si gradinite, in pregatiri pentru noul an scolar la Oltina

August 2013, Petric Radu

Administratie locala

Si pentru ca timpul se scurge repede, administratia locala a comunei se pregateste ca in aceasta perioada, sa demareze si sa duca la bun sfarsit igienizarea unitatilor de invatamant.

"In curand, clopotelul va suna pentru cei 282 de scolari si cei 83 de pitici de gradinita, astfel ca, in perioada imediat urmatoare vom da startul lucrarilor de igienizare si reparatii aferente. Acestea vor avea loc la cele doua unitati de invatamant cu clasele I-VIII din Oltina si Razoare si nu in ultimul rand, la cele trei gradinite din cele doua sate. Si pentru ca totul sa iasa perfect si astfel copilasii sa paseasca la inceputul anului scolar 2013-2014 in clase curate, atat femeile de serviciu cat si cei de la ajutorul social vor pune serios mana la treaba si cu un important simt de raspundere. Tot ce ne dorim este ca acesti scolari si prescolari sa beneficieze, pe cat posibil, de cele mai bune si optime conditii de studiu, acesta fiind cel mai important lucru, sa invete bine", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale Oltina, Gheorghe Chirciu.

Vesti bune sosesc de la Constanta!

O mare bucurie si clipe de neuitat ii vor astepta pe 50 de elevi merituosi din localitatea Oltina pe data de 7 august 2013. Astfel ca, prin programul Consiliului Judetean Constanta "Spectacole pentru copii - Constanta Estival 2013", acestia insotiti de patru insotitori vor vizita locuri cu adevarat magice."Copiii vor vizita Delfinariul, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, vor avea parte de o plimbare cu telegondola, vor pasii in parcul acvatic Aqua Magic si vor vedea si un spectacol oferit de artistii circului un Americano Vargas. Si pentru ca acest lucru sa fie posibil, le vom pune la dispozitie in vederea transportului, doua microbuze si o alta masina mai mica", a incheiat edilul sef.


Articole din editia din data de August 2013

 • De ce s-a opus Romania interzicerii pesticidului care omoara albinele - Ce alternative exista?

  Administratie locala
 • Reorganizarea ANAF: Unii functionari publici vor primi preavize, dar se pot inscrie pentru posturile vacante

  Administratie locala
 • Orasul Navodari va avea alee de promenada pe malul marii

  Administratie locala
 • Guvernul loveste in clientii de la Prima Casa: Creditele se vor acorda doar in lei

  Administratie locala
 • 75.000 de puncte de vanzare a painii s-ar putea inchide de la 1 ianuarie, dapriprca aceasta se va vinde in raioane specializate

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Întârzieri nejustificate la construirea grădiniței din Ion Corvin

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771