Investitii de amploare in localitatea Fantanele

23 Iulie 2013, Daniel Chirita

Administratie locala

Vara acestui an este una bogata in proiecte si lucrari de mare importanta pentru toti locuitorii, edilul sef Popescu Gheorghe implicandu-se cu totul in bunul mers al investitiilor.

Una din lucrarile importante pentru intreaga comunitate a fost finalizata. Astfel ca, la biserica ce poarta hramul "Inaltarea Domnului", s-a realizat gardul imprejmuitor ridicat din fier forjat si soclu din beton, placat cu caramida decorativa. Este vorba de aproximativ 130 m de gard, realizat cu o echipa a unei firme din localitatea Fantanele ce activeaza in domeniul constructiilor si cu fonduri de la bugetul local al primariei. Valoarea investitiei se ridica la suma de 3.500 euro.
"Un alt proiect in vederea infrumusetarii comunei cat si in realizarea unui spatiu de relaxare si odihna vizeaza constructia unui superb foisor din lemn tratat sa reziste ploilor si ninsorilor, montat in parcul din centrul localitatii Fantanele. De asemenea, parcul este aproape finalizat, urmand dotarea locului de joaca amenajat in cadrul acestuia cat si montarea bancutelor", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale Fantanele Gheorghe Popescu.
Toate aceste investitii sunt realizate cu bani de la bugetul local, valoarea acestora ridicandu-se la suma de 1.500 euro.
Sirul lucrarilor continua cu realizarea a doua locuri de parcare in cadrul terenului de fotbal din comuna. O parcare este destinata spectatorilor iar cea de-a doua, jucatorilor si arbitrilor, totalul insumand aproximativ 70 de locuri. Si aceasta, ca si celelalte a fost realizata tot cu fondurile primariei din localitate.
"Urmeaza ca in perioada imediat urmatoare sa realizam in spatele uneia dintre porti, un mini teren creat special pentru copilasi, un spatiu in care acestia sa se poata juca in voie, sa-si consume energia specifica copilariei", a incheiat Gheorghe Popescu.


Articole din editia din data de 23 Iulie 2013

 • TOPUL datoriilor guvernamentale din UE. Romania, printre tarile cu cele mai mici datorii

  Administratie locala
 • Arafat: Pana la sfarsitul anului, fiecare regiune de dezvoltare va avea cate un elicopter SMURD

  Administratie locala
 • Romania, locul al treilea in Europa dupa rezervele de gaze de sist

  Administratie locala
 • Nou sens giratoriu pe Aurel Vlaicu!

  Administratie locala
 • In ce licee din Constanta au ramas locuri libere pentru a doua etapa de admitere

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Obiective îndrăznețe în comuna Tîrgușor

  Administratie locala
 • Lucrări de pietruire a drumurilor din Comana

  Administratie locala
 • Modernizarea infrastructurii rutiere, prioritatea autorităților locale din Cobadin

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea dispensarului din Negru Vodă

  Administratie locala
 • Fonduri guvernamentale pentru dezvoltarea comunei Saraiu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771