"Centru de Tineret", un proiect important pentru tinerii din Agigea

23 Iulie 2013, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Zona Metropolitana Constanta" a demarat implementarea proiectului "Reabilitarea, extinderea si dotarea unei cladiri din Zona Metropolitana Constanta, localitatea Agigea, in vederea utilizarii acesteia drept centru pentru tineret".

"Suntem foarte bucurosi deoarece pentru constructia ce va fi pozitionata in continuarea cladirii stadionului din Agigea, a fost semnat contractul de finantare. Este imperios necesara existenta unui mediu optim, unde tineretul poate fi instruit si indrumat corespunzator. Acestia au nevoie de un astfel de spatiu, de un asemenea ambient", a declarat primarul localitatii, Cristian Carjaliu.
Scopul infiintarii Centru pentru Tineret este acela de a oferi tinerilor metode alternative de invatare, o educatie informala care sa vina ca o completare la cunostintele pe care le acumuleaza in scoli, sa asigure accesul la informatie si sa reprezinte un loc de intalnire pentru desfasurarea unor activitati cultural artistice si educative.
Perioada de implementare a proiectului este de 17 luni, acesta fiind finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 1- Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor poli urbani de crestere, Domeniul major de interventie 1.1 Planuri integrate de dezvoltare urbana, Sub-domeniul poli de crestere.

Lucrari in plina desfasurare la Agigea

"Ne preocupam in aceasta perioada de mai multe investitii precum reabilitarea strazii Aurel Vlaicu, prin decopertare si impietruire, strada aflandu-se la nivel de pamant si devenita impracticabila ca urmare a executarii lucrarilor de canalizare si alimentare cu apa, prin proiectul RAJA. De asemenea, ne-am indreptat atentia si catre Parcul "Tara Piticilor" din Agigea unde este nevoie de reabilitarea si vopsirea bordurilor, de schimarea pubelelor de gunoi dar si de alte reparatii. Si pentru ca ne dorim sa facem cat mai multe, avem in lucru si pavarea mai multor strazi din localitatea noastra", a incheiat Cristian Carjaliu, edilul autoritatii locale Agigea.

Articole din editia din data de 23 Iulie 2013

 • TOPUL datoriilor guvernamentale din UE. Romania, printre tarile cu cele mai mici datorii

  Administratie locala
 • Arafat: Pana la sfarsitul anului, fiecare regiune de dezvoltare va avea cate un elicopter SMURD

  Administratie locala
 • Romania, locul al treilea in Europa dupa rezervele de gaze de sist

  Administratie locala
 • Nou sens giratoriu pe Aurel Vlaicu!

  Administratie locala
 • In ce licee din Constanta au ramas locuri libere pentru a doua etapa de admitere

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiect pentru construirea unei pie╚Ťe de pe╚Öte ├«n Pecineaga

  Administratie locala
 • Amenajare loc de joac─â ├«n centrul ora╚Öului Negru Vod─â

  Administratie locala
 • Capel─â mortuar─â ├«n localitatea Mireasa

  Administratie locala
 • Toate drumurile de p─âm├ónt din localitatea Comana vor fi pietruite

  Administratie locala
 • Institu╚Ťiile de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt din Ciobanu preg─âtite pentru noul an ╚Öcolar

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771