La Amzacea se continua proiectele deja incepute

Iulie 2013, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Edilul sef al localitatii Constantin Radu, nu-si doreste pentru comunitatea pe care o conduce decat normalitate, o viata mai buna si un trai cat mai decent, o atentie deosebita fiind acordata copiilor.

"In prezent, lucram intens cu fonduri de la bugetul local al administratiei locale Amzacea la amenajarea unui teren de sport la scoala cu clasele I-VIII din satul Casicea dar si la unul de la unitatea din Amzacea. Pentru ca terenul amenajat cu gazon artificial de la Casicea sa poata prinde viata, am achizitionat o casa darapanata pe care ulterior am demolat-o, avand astfel posibilitatea, de a folosi terenul ca si spatiu pentru copiii ce doresc sa faca sport si miscare. Astfel ca, cele doua terenuri din Amzacea si Casicea vor beneficia de imprejmuirea corespunzatoare, vor avea montat gazon artificial, la Amzacea existand si o tribuna mica pentru copilasi. Speram ca in cel mai scurt timp sa finalizam cele doua lucrari, tinerii din localitate avand nevoie de aceste spatii in care sa se poata juca in voie, sa se poata relaxa, sa-si consume energia", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale al comunei Amzacea Constantin Radu.
Rolul acestor terenuri de sport este acela de a-i atrage pe cei mici si pe cei mari la miscare, la activitati recreative si care sa-i dezvolte din toate punctele de vedere.

In asteptarea fondurilor pentru reteaua de apa de la Casicea

"Din pacate, nu putem face altceva decat sa asteptam finantarea de la Guvernul Romaniei pentru a putea finaliza acest proiect important ce este realizat la acest moment intr-o proportie de 85%. Este o lucrare ce trebuie dusa pana la sfarsit, o investitie indreptatata numai in interesul oamenilor", a declarat primarul pentru ziarul nostru.

Pentru obiectivul ce va deservi aproximativ 400 de locuitori ai satului Casicea, autoritatea locala a primit din partea Guvernului pana in prezent suma de 300.000 lei din totalul proiectului ce este in valoare de 700.000 lei.

Articole din editia din data de Iulie 2013

 • Dragnea: In august prezint in PSD o analiza pe referendum. E important sa nu cedam usor

  Administratie locala
 • Fenechiu, intrebat daca toate proiectele incepute de el vor fi terminate: E greu. Cand o sa ma intorc!

  Administratie locala
 • Ponta a preluat mandatul interimar de ministru al Transporturilor

  Administratie locala
 • Herghelia Mangalia primeste a doua sansa

  Administratie locala
 • Scufundari gratuite in Portul Tomis

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Bilan╚Ťul activit─â╚Ťii primarului din B─âneasa, Paul Coli╚Ö

  Administratie locala
 • Casa de Cultur─â din Saraiu va fi inaugurat─â m├óine, 23 septembrie

  Administratie locala
 • Lucr─âri la gr─âdini╚Ťa din Miori╚Ťa

  Administratie locala
 • Investi╚Ťii pentru copiii ╚Öi tinerii din F├ónt├ónele

  Administratie locala
 • Investi╚Ťii pentru modernizarea comunei Dumbr─âveni

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771