Din data de 16 iunie poate fi incasata dobanda obligatiunilor emise de catre orasul Eforie

Iunie 2013, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Orasul Eforie a anuntat plata dobanzii aferente celui de-al XIV-lea cupon (16.12.2012 15.06.2013) si a celei de-a XI-a rate de principal aferent obligatiunilor emise de catre oras, incepand cu data de 16 iunie 2013.

Potrivit unui comunicat al primariei Eforie aparut pe Bursa de Valori Bucuresti, rata dobanzii pentru al XIV-lea cupon este de 6,45% pe an, iar valoarea dobanzii este de 1,8913 lei/obligatiune. Totodata se va plati si a XI-a rata de principal respectiv de 5,3 lei/obligatiune.
Plata dobanzii si a principalului va fi efectuata prin intermediul BCR in calitate de agent de plata, care va efectua plati catre detinatorii de obligatiuni inregistrati in registrul detinatorilor de obligatiuni la data de 10.06 2013, astfel:
Prin transfer in contul bancar desemnat de detinatorul de obligatiuni: in situatia in care este specificat in formularul de subscriere; daca acesta a notificat BCR asupra elementelor de identificare a contului si bancii in care doresc sa se efectueze varsamintele in situatia in care detinatorul a cumparat obligatiuni prin intermediul BVB;
In numerar la ghiseele BCR prin unitatile unde au fost facute subscrierile si conform adresei specificata in registrul detinatorilor de obligatiuni.
Plafonul maxim de plata in numerar este cel in vigoare la data platii, pentru persoanele juridice. Detinatorii de obligatiuni vor putea ridica sumele cuvenite in numerar, la sediul unde au subscris, in orice moment, incepand cu data de 16 iunie 2013. Detinatorii de obligatiuni nu vor pretinde dobanzi aferente zilelor de intarziere pentru sumele datorate de orasul Eforie la momentul platii dobanzii si nici pentru sumele neridicate de la momentul platii dobanzii.
Pentru cel de-al XV-lea cupon, 16.06.2013 15.12.2013, rata dobanzii calculate este de 5,45% pe an. Data de referinta pentru cel de-al XV-lea cupon este 10 decembrie 2013, iar data de plata este 16 decembrie 2013. Valoarea dobanzii celui de-al XV-lea cupon este de 1.4601 lei/obligatiune. Totodata, se va plati si rata a XII-a de principal, respectiv 5,5 lei/obligatiune. Dobanda platita investitorilor este variabila si platita semestrial.


Articole din editia din data de Iunie 2013

 • A noua regiune?

  Administratie locala
 • "Litoralul pentru toti" - cu 20% mai multi turisti

  Administratie locala
 • Spitalul de Urgenta Constanta, etalon pentru spitalele din tara

  Administratie locala
 • "Apa conditionata" pentru delfini

  Administratie locala
 • Primarul Cristian Radu s-a intalnit cu membrii FPTR

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Prim─âria Tuzla suspend─â programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au ├«nceput lucr─ârile de asfaltare ├«n comuna Mircea Vod─â

  Administratie locala
 • ╚ścoala din localitatea Cr├«ngu reabilitat─â cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucr─ârile de reabilitare a gr─âdini╚Ťei din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au ├«nceput lucr─ârile de asfaltare ├«n Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771