Administrație locală

Investitii masive in localitatea Agigea

Procesul de modernizare si dezvoltarea al comunei este intr-o continua crestere, administratia locala desfasurand in aceasta perioada importante lucrari pentru un trai mai bun al locuitorilor.

„In urma cu doua luni de zile, am demarat un important proiect si anume reabilitarea si extinderea a zece kilometri de retea de apa si a zece kilometri de retea canalizare, lucrare ce se intinde pe o perioada de doi ani de zile. Aceasta este o investitie extrem de importanta pentru toti locuitorii din Agigea, avand in vedere ca astazi, reteaua existenta de canalizare este de 1,5 km, iar reteaua de apa este de 10 kilometri, fiind un total de 30 de kilometri de strazi. Cu aceasta lucrare vom reusi sa acoperim aproximativ 90% din necesarul pentru canalizare in localitatea noastra”, a declarat pentru ziarul nostru, edilul sef al autoritatii locale, Cristian Cirjaliu.
Proiectul este derulat de catre administratia locala Agigea prin Programul Operational Sectorial de Mediu in colaborare cu Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta (RAJA) si are o valoare de 2,5 milioane de euro.
In alta ordine de idei, la finalul acestei luni, locuitorii din satul Lazu vor beneficia de gaze, in proportie de 100%. Conform proiectului, la reteaua de gaz ce se intinde pe o suprafata de 10 kilometri, vor fi racordate 700 de gospodarii si 15 agenti economici de pe raza satului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*