Sarbatorirea celei de-a XI - a editii a "Zilei Comunei" Mircea Voda

21 Mai 2013, Iulia Fţlfan

Social

Pe data de 18 mai, in cadrul Bazei Sportive din localitatea Mircea Voda, s-a sarbatorit "Ziua Comunei", administratia locala pregatind pentru acest eveniment o serie de manifestari pentru toti locuitorii comunei si nu numai.

Startul evenimentelor a fost dat in ziua de 17 mai 2013, incepand cu o serie de competitii sportive la care au participat elevi din patru unitati de invatamant si anume, Scoala gimnaziala nr.1 Mircea Voda, Scoala gimnaziala nr.2 Satu Nou, Scoala gimnaziala "Anghel Saligny" si Tortoman.
Programul manifestarilor a continuat in ziua de 18 mai 2013, incepand cu ora 12.30. Atunci, oficialitatile locale impreuna cu angajatii primariei si insotiti de fanfara S.C. RAJA S.A., au defilat de la sediul administratiei locale catre Baza Sportiva, deschizand astfel, in mod oficial manifestarile dedicate acestui important eveniment. De asemenea, la ora 15.20, a avut loc o demonstratie sportiva a membrilor "Clubului de Taekwondo", instructorul sportivilor fiind domnul Palanga Daniel.

Festivitatea de premiere realizata de edilul autoritatii locale, Dumitru Dedu

Incepand cu ora 13.00, primarul alaturi de consilierii locali, a acordat mai multe premii si diplome, dupa cum urmeaza: "Cea mai longeviva casnicie" (Tentu Constantin si Tentu Sanda Mircea Voda, Lipan Stefan si Lipan Maria Mircea Voda, Cristea Constantin si Cristea Margareta Satu Nou si Melinte Gheorghe si Melinte Elena din Mircea Voda Gara); "Cel mai varstnic veteran de razboi" (Ciobanuc Anton din Mircea Voda); "Cea mai varstnica vaduva de veteran de razboi" ( Brotea Pauna si Manu Paraschiva din Satu Nou); "Elevul cu rezultate deosebite obtinute la olimpiade in anul scolar 2012 2013" (Toma Adina, clasa a V-a A de la Scoala gimnaziala nr.1 Mircea Voda Mentiune la Olimpiada Judeteana de Educatie Tehnologica; Stere Dalia Luisa, clasa a VIII-a A de la Scoala gimnaziala nr.2 Satu Nou Premiul III la Olimpiada Judeteana de Religie; Cincu Raluca, clasa a VI-a Mentiune la Olimpiada Judeteana de Religie si Jeliu Lavinia din clasa a VI-a B Mentiune la Concursul Nasional "Universul cunoasterii prin lectura", ambele eleve de la Scoala gimnaziala nr. 2 din Satu Nou); "Elevul cu rezultate deosebite la invatatura in anul scolar 2012 2013"(Luchian Ana Maria clasa a V-a B - media 10 (zece) si Gheorghe Andreea Clasa a VIII-a A - media 10 (zece), ambele eleve ale Scolii gimnaziala nr.1 Mircea Voda dar si elevele de la Scoala gimnaziala nr. 2 Satu Nou cu mediile 10 si anume, Anghel Alis, Dobre Daiana si Stere Dalia Luisa).
Alte diplome si premii acordate au mai fost pentru: Locul I Scoala Satu Nou si Scoala Mircea Voda locul II pentru "Cea mai buna echipa de fotbal"; Premiu special oferit lui Cojocaru Cristian de la Scoala din comuna Tortoman pentru "Cel mai bun fotbalist"; Locul I pentru Gradinaru Andreea de la Scoala din Tortoman si locul II, elevei Piu Madalina de la Scoala Mircea Voda la "Cross fete"; Locul I acordat elevului Ion George si locul II oferit lui Ion Marian la "Cross Baieti", ambii de la Scoala gimnaziala nr.2 din Satu Nou; Locul I echipei de la unitatea de invatamant din Tortoman si locul II, fetelor de Scoala din Mircea Voda pentru "Cea mai buna echipa de handbal fete" si premiul special pentru "Cea mai buna handbalista", castigat de Antofi Bianca de la Scoala Satu Nou. De asemenea, au mai fost acordate diplome de participare artistilor prezenti la marea sarbatoare, Ansamblului Folcloric de la Scoala gimnaziala nr.1 Mircea Voda si Scoala gimnaziala nr. 2 din Satu Nou dar si pentru "Clubul de Taekwondo".

Artisti de renume au urcat pe scena din Mircea Voda!

Autoritatea locala a comunei Mircea Voda, a pregatit o serie de spectacole sustinute de elevii de la Scoala cu clasele I-VIII din Satu Nou si Mircea Voda (scenete, cantece si dansuri moderne) dar si dansuri interpretate de Ansamblul "Doina Dobrogei" din Municipiul Medgidia, instructor Virgil Prodan.
Pe scena amplasata la Baza Sportiva din localitate, au urcat artisti renumiti precum Jean de la Craiova, Petrica Matu Stoian, Valeria Arnautu, Maria Salaru din zona Moldovei, Andreea Calota, Dj Rynno si Silvia, Trupa Akces si Taraf. Superba seara a "Zilei Comunei" Mircea Voda, s-a incheiat cu un superb foc de artificii, ce a luminat cerul spre bucuria tuturor participantilor la manifestare. Evenimentul a fost organizat de administratia locala a localitatii dar si cu sprijinul unor sponsori importanti.


Album foto

 • Articole din editia din data de 21 Mai 2013

 • Becali ar putea fi eliberat dupa doi ani. Babiuc si Cioflina vor sta cel mult opt luni la inchisoare

  Social
 • O viata mai buna pentru locuitorii din Tuzla

  Social
 • Proiect de anvergura pentru locuitorii comunei Pecineaga

  Social
 • Liga a IV a de Fotbal

  Social
 • Campionatul Judetean de Fotbal

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Tab─âr─â gratuit─â pentru elevii din comuna Saraiu

  Social
 • Activit─â╚Ťi de vacan╚Ť─â pentru copiii din Gr─âdina

  Social
 • Cursuri de formare profesional─â gratuite pentru locuitorii din Tuzla

  Social
 • Caloianul ÔÇô obicei str─âvechi, preluat de copiii din Vulturu

  Social
 • Ziua Familiei, s─ârb─âtorit─â la Cump─âna

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771