Social

Sfarsit de saptamana, plin de activitati in localitatea Cumpana

Doua importante evenimente au avut loc in comuna, printre care un concurs de matematica dar si stagiul National de Qwan Ki Do, manifestari importante atat pentru copii, cat si pentru cadrele didactice si parinti.

Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” Cumpana, in colaborare cu I.S.J. Constanta si cu sustinerea primariei si a Consiliului Local Cumpana, au organizat sambata, 18 mai 2013, faza judeteana a celei de-a Xl-a editii a Concursului de matematica „Rural Math”, incepand cu ora 9.00. La acesta au participat un numar de 223 de elevi din ciclul gimnazial, din 12 centre metodice la care sunt arondate 52 de unitati scolare din mediul rural, din judetul Constanta, acestia fiind insotiti de 50 de cadre didactice.
Intreaga activitate a fost coordonata de catre domnul Inspector Scolar General prof. dr. Raducu Popescu si de catre doamna Inspector Scolar de specialitate prof. Daniela Balanescu.
Pentru rezultatele deosebite pe care le-au obtinut, elevii au fost recompensati cu premii in bani si diplome, oferite de catre primaria si Consiliul Local Cumpana, prin persoana primarului Mariana Gaju.
Totodata, cu sprijinul acesteia, dupa sustinerea probei scrise, toti elevii participanti au fost invitati la Festivalul „Dor de cant romanesc”, la activitati sportive ce s-au desfasurat in noua baza sportiva, moment in care au servit si un pranz cald in comunitate.

Stagiului National de Qwan Ki Do

Autoritatea locala a comunei si Consiliul Local Cumpana, reprezentate prin primar Ec. Mariana Gaju, in colaborare cu Federatia Romana de Arte Martiale, au organizat in zilele de 18 si 19 mai 2013, activitatea privind Stagiului National de Qwan Ki Do.
Manifestarea sportiva s-a desfasurat in Sala de Sport „Elena Francu”, situata pe str. Strajii, nr. 87, dupa urmatorul program : sambata, 18 mai 2013 intre orele 10.00 – 13.00 si 17.00 – 20.00 cat si in ziua de duminica 19 mai 2013, intre orele 10.00 – 13.00. Activitatea a fost condusa si coordonata de domnul profesor de arte martiale, Cojocaru Paul si domnul profesor Diaconescu Daniel.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*