Social

Comuna Lipnita a imbracat straie de sarbatoare

Pe data de 19 mai 2013, un numar de aproximativ 2.000 de oameni au participat cu mare bucurie la toate evenimentele pe care administratia locala le-a pregatit cu mare atentie si minutiozitate.

Seria manifestarilor „Zilei comunei” Lipnita, fost deschisa de catre Ansamblul Folcloric de copii din cadrul scolii generale „Sfantul Kiril si Metodii” din Silistra. Acestia au fost invitati de catre administratia locala a comunei pentru a-i bucura pe toti cei prezenti la eveniment, cu frumoasele lor dansuri si cantece.
Evenimentul a continuat in aceeasi nota vesela si plina de bucurie, moment in care pe scena amplasata in centrul localitatii Lipnita, au urcat nume sonore ale muzicii romanesti, printre care: Ionut Dolanescu, Fuego, Constantin Enceanu, Adriana Antoni, Gabriel Dorobantu si o trupa iubita de toti tinerii, Akcent.
Si pentru ca orice eveniment neplacut sa fie evitat, primaria Lipnita a solicitat sprijinul Jandarmeriei Constanta, a Politei Rurale pentru asigurarea ordinii si linistii publice, a Serviciului de Ambulanta Constanta si a unei masini de pompieri din cadrul Serviciului Voluntar pentru situatii de urgenta Ostrov.
„Chiar daca nu este un an tocmai usor, cu eforturi deosebite am reusit atragerea unui sponsor important si anume S.C. Energy Competence Centre S.R.L. din Constanta, in vederea organizarii acestui important eveniment pentru localitatea noastra. Si pe aceasta cale, doresc sa le multumesc pentru tot sprijinul acordat in vederea aducerii unor momente de bucurie tuturor localnicilor si nu numai”, a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Lipnita, Florin Onescu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*