Social

„Dumbrava Eroilor” a ajuns si la Cerchezu

In data de 22 aprilie 2013, incepand cu ora 12.00, edilul sef al autoritatii locale Cerchezu, Ion Constantinescu a participat alaturi de alti invitati, la plantarea unor pomi in jurul Monumentelor Eroilor din Viroaga si Cerchezu.

Evenimentul a avut loc in cadrul proiectului „Dumbrava eroilor”, organizat de Consiliul Judetean Constanta (CJC) impreuna cu Asociatia Cultul Eroilor. Astfel ca, mai multi elevi au plantat in fiecare localitate in parte, copaci in jurul Monumetelor Eroilor, in semn de omagiu pentru eroii cazuti in Primul Razboi Mondial, conflagratie care a facut posibila reintregirea poporului roman. „Acest eveniment a avut un mare impact in randul copiiilor din localitatea noastra, deoarece au avut ocazia de a participa activ la plantarea acestor arbori. Este laudabila initiativa Consiliului Judetean Constanta, deoarece ne ofera ocazia de a ne omagia eroii neamului, de care trebuie sa ne amintim mereu deoarece au pus mai presus de orice, dragostea lor pentru tara”, a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Cerchezu, Ion Constantinescu.
Programul denumit generic „Dumbrava eroilor” se desfasoara in toate localitatile judetului Constanta unde sunt monumente ale eroilor. In cadrul acestui program au fost plantati 2.528 de arbori (paltini, platani, tei, stejari, artari), din care peste 1.000 in municipiul Constanta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*