Administrație locală

Investitii in pavarea trotuarelor

Si cum localitatea Tuzla se doreste a fi o zona turistica importanta, edilul sef Constantin Micu investeste in ceea ce e foarte important si anume in infrastructura.

„Imediat ce vremea a intrat intr-un proces de incalzire, am reluat lucrarile de pavare a zonelor pietonale. Asta dupa ce, in anul 2012 am derulat mai multe proiecte ce au vizat asfaltarea mai multor strazi unde au fost amenajate si trotuare, foarte importante pentru pietoni. Pentru acest an, ne-am propus sa ne ocupam de pavare pe o distanta de aproximativ 60 de kilometri, in anul ce a trecut realizand lucrari pe o lungime totala de circa 50 de kilometri. Il consideram un proiect de mare anvergura cu atat mai mult cu cat, toate aceste strazi pe care noi le pavam fac legatura cu centrul localitatii noastre”, a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Tuzla, Constantin Micu.
Aceasta investitie se deruleaza pe drumurile pe care au fost deja terminate proiectele privind amenajarea canalizarii, reabilitarea retelei de apa si asfaltarea. Startul lucrarilor a fost dat in aceasta luna si vor dura probabil pana in vara acestui an, asta doar daca vremea se mentine calduroasa, fara ploi si fara ninsori.
Prin acest program, executivul local intentioneaza ca intr-un timp cat mai scurt sa finalizeze modernizarea totala a infrastructurii stradale a localitatii Tuzla. Si iata cum, astfel se imbunatateste imaginea de ansamblu a unei localitati dinamice, aflate in plina dezvoltare si modernizare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*