Lucrarile la noua unitate de invatamant din Amzacea, pe ultima suta de metri

Martie 2013, Petric Radu

Administratie locala

Importantul proiect demarat in toamna anului 2011 se pregateste ca pana pe data de 30 aprilie a acestui an sa prinda viata, cei aproximativ 200 de elevi putand astfel, sa-si desfasoare activitatile in cele mai bune conditii.

"Se lucreaza intens si cu spor si asta nu poate decat sa ma bucure. Lucrarile se realizeaza cu cate o echipa de aproximativ 12 persoane, oameni ce si-au dat interesul si silinta ca totul sa decurga confom planului. In prezent se lucreaza la interioare, la acoperis, la exterior, la amenajarea trotuarelor, in mare parte la finisaje. Dupa ce mult timp au asteptat, elevii din localitate se vor putea bucura in sfarsit, la inceputul anului scolar, de noua unitate de invatamant, ultramoderna, construita la standare europene. Acest lucru a fost posibil dupa ce am obtinut o finantare guvernamentala pentru construirea unei noi scoli P+1E cu un numar total de cinci clase", a declarat pentru ziarul nostru, seful administratiei locale, Constantin Radu.
Scoala va avea si un cabinet de informatica, de care vor beneficia toti elevii claselor I-VIII din cadrul scolii generale Amzacea. Aparatura necesara exista, pentru ca a fost obtinuta printr-un program guvernamental.
"Un mare of al meu este acela ca, nu reusim sa finalizam lucrarile deja incepute pe educatie. Si anume, gradinita din Amzacea ce este finalizata intr-un procent de 80%, gradinita din General Scarisoreanu gata in proportie de 75% si unitatea de invatamant cu clasele I-IV din Casicea. Invatamantul a fost principala mea prioritate inca de la inceputul mandatului meu in fruntea comunei Amzacea si am incercat atat cat a tinut de noi ca institutie, sa facem tot ce se poate pentru copiii din localitate", a incheiat primarul Constantin Radu.


Articole din editia din data de Martie 2013

 • DANIEL MORAR, numit de Basescu in functia de JUDECATOR LA CCR

  Administratie locala
 • Contractul de servicii pentru Baza Deveselu, atribuit unei firme americane

  Administratie locala
 • Ponta: Cei mai multi colegi gandesc ca Hrebenciuc si Stroe, dar USL nu merge pe drumul suspendarii

  Administratie locala
 • Investitii in pavarea trotuarelor

  Administratie locala
 • Bugetul Medgidiei a fost prezentat locuitorilor

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Mesajul primarului comunei Topraisar, Stelian Gheorghe cu ocazia Sfântului Nicolae

  Administratie locala
 • Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a avut o întâlnire de lucru cu rectorii și președinții senatului universităților din Constanța

  Administratie locala
 • Proiecte importante pe agenda de lucru a primarului Cristian Telehoi

  Administratie locala
 • Consilierii locali din Dumbrăveni au ales viceprimarul comunei

  Administratie locala
 • Ștefania Cealera: „Oamenii m-au ales pentru ca au încredere în mine”

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771