Cupa de iarna la fotbal de sala, editia XXVII

Martie 2013, Marinescu Daniel

Sport

In perioada 08 februarie - 10 martie 2013, se desfasoara "Cupa de iarna la Fotbal de Sala" a Municipiului Medgidia editia XXVII a la Sala Sporturilor "Iftimie Ilisei", meciurile desfasurandu-se in zilele de joi, vineri, sambata si duminica.

Programul initial a fost modificat in urma renuntarii la participare a echipelor F.C. CASTELU atat la "Old Boys" cat si la cadeti si intercalarea unui turneu de handbal al C.S.S. MEDGIDIA. Incepand din data de 02 martie vor veni in sala "Iftimie Ilisei" si echipele scolare (gimnaziu si licee) pentru a-si desfasura aici fazele superioare.
La categoria CADETI, in urma partidelor desfasurate intre cele 11 echipe de fotbal, impartite in doua grupe, in semifinale s-au calificat: din grupa A Marigen Medgidia de pe locul 1 si A.S. Valea Dacilor de pe locul 2, iar din grupa B Inter Poarta Alba de pe primul loc si C.S.S. Medgidia de pe locul 2.
La categoria OLDBOYS se vor califica cate doua echipe din fiecare cele patru grupe, care vor juca la sfarsitul acestei saptamani meciurile sferturi de finala (sambata) si semifinalele (duminica).
Ultimele zile ale turneului vor fi sambata 09 martie cand se vor disputa finalele mici la toate categoriile, si in sfarsit duminica 10 martie cand se vor desfasura finalele mari.
Vor fi oferite diplome, trofee si premii constand in bani la toate categoriile pentru cel mai bun portar, cel mai tehnic jucator, cel mai in varsta jucator, cat si cel mai bun junior la "Old Boys".
In cadrul turneului au avut loc si competitiile de fotbal de sala pentru gimnaziu. La gimnaziu, semifinalele si finalele se vor desfasura la Sala Sporturilor "Iftimie Ilisei" si sala "Dan Spataru" dupa urmatorul program: semifinala I va avea loc la Scoala "Constantin Brancusi" si "I.L.Caragiale", iar semifinala II desfasurandu-se la Scoala "Lucian Grigorescu" si "Spiru Haret".
Va avea loc un meci al fostelor glorii al echipelor : IMUM si CIMENT, in campionatul de fotbal si fiecare jucator va primi o diploma de participare.


Articole din editia din data de Martie 2013

 • Ponta, despre Schengen: Nu vrem sa ajungem in JAI la exercitarea dreptului de veto al Germaniei. Schimbam strategia privind obiectivele europene

  Sport
 • Liga a IV a de Fotbal

  Sport
 • Doamnelor si domnisoarelor, primiti primavara in sufletele dumneavoastra!

  Sport
 • Noi reguli pentru centrele de colectare a fierului vechi din Mangalia

  Sport
 • "Itinerarii si evenimente inedite in Dobrogea"

  Sport
 • Articole din aceeasi categorie

 • Constănțeanul Andrei Timaru vicecampion național la proba de dublu a Campionatelor Naționale U10 la tenis de câmp

  Sport
 • Răzvan Burleanu în vizită la Albești

  Sport
 • Liga 3 nu se reia: fără retrogradări, serii de 18 formații în sezonul viitor!

  Sport
 • CS Medgidia va juca turneul semifinal, în perioada 12-14 iunie, în Grupa 2

  Sport
 • Medgidia invinge pe HC Dobrogea Sud II la Constanta: 30-34

  Sport
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771