Agenda primarului Tudor Nadrag este plina de noi proiecte pentru acest an

Februarie 2013, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Montarea de panouri electronice in oras, instalarea de camere de supraveghere, amenajarea unui drum de exploatare dar si asfaltarea a zece kilometri de strazi, un proiect valoros pentru comunitate.

"Cele doua proiecte ce vizeaza montarea de panouri si camere de supraveghere, au fost adjudecate in vederea achizitiei publice realizate anterior si urmeaza sa fie executate. Cele trei panouri cu afisaj electronic vor fi amplasate in zona centrala a orasului si anume in vecinatatea administratiei locale, in parcul de la BRD si in apropierea lacasului de cult ce poarta hramul Sfintilor Imparati "Constantin si Elena". Cat despre amplasarea celor 124 de camere de supraveghere video, va pot spune ca vor fi montate pe principalele edificii din oras, urmand sa fie monitorizate sediile primariei, scolilor, muzeelor si tuturor institutiilor publice. Acestea vor urmari si activitatea de pe principalele strazi ale orasului, sperand ca, astfel vor contribui la scaderea infractionalitatii in oras", a declarat pentru Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Harsova Tudor Nadrag.

Licitatie pentru infrastructura agricola si asfaltarea drumurilor

Investitia ce vizeaza amenajarea a trei drumuri de exploatare agricola a beneficiat in luna ianuarie de licitatie publica. Proiectul ce se va desfasura in acest an la Harsova prevede asfaltare a trei trasee si anume: DN2A - Apele Termale, DN2A - Vadu Oii si DN2A - Ferma de oi - DC 68 Harsova - Ciobanu. Cele trei drumuri au o lungime totala de 7 kilometri. Cat despre cel de-al doilea obiectiv scos la licitatie, edilul ne-a declarat ca, acesta prevede asfaltarea a 10 km de drumuri in interiorul orasului Harsova. Urmeaza ca in perioada urmatoare sa fie scoasa la licitatie si executia acestuia, pentru o valoare de 6,5 milioane euro. Proiectul cuprinde atat reabilitarea strazilor dar si inlocuirea bordurilor, amenajarea trotuarelor si a spatiilor verzi precum si ridicarea la nivel a canalizarii si a caminelor de apa.
Seful autoritatii locale din orasul Harsova, Tudor Nadrag, sustine ca in aceste zile se ocupa cu desfasurarea a patru proiecte finantate cu fonduri europene, proiecte ce se afla in diferite stadii de implementare.


Articole din editia din data de Februarie 2013

 • Radu Mazare a anuntat ca vrea sa reabiliteze Cazinoul din Constanta cu fonduri europene

  Administratie locala
 • Vacanta prelungita de 1 Mai si Paste: Bugetarii ar mai putea primi 2 zile libere in 2013. Mazare: "Toata lumea care este implicata in turism asteapta aceasta decizie"

  Administratie locala
 • Investitie finalizata in comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Lucrarile la Caminul de batrani din Stupina, pe ultima suta de metri

  Administratie locala
 • Consiliul Judetean Constanta, un sprijin real pentru comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ├Änt├órzieri nejustificate la construirea gr─âdini╚Ťei din Ion Corvin

  Administratie locala
 • Se asfalteaz─â str─âzile din comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Re╚Ťea de canalizare pentru locuitorii din Cioc├«rlia

  Administratie locala
 • Parcul din Cobadin va fi inaugurat de 1 iunie

  Administratie locala
 • 300 de gospod─ârii din Gr─âdina vor fi bran╚Öate la re╚Ťeaua de canalizare

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771