Tinerii din Cumpana au sarbatorit Valentines Day

Februarie 2013, Marinescu Daniel

Social

Primaria si Consiliul Local al comunei Cumpana a organizat in data de 14 februarie 2013, incepand cu orele 19.00 o petrecere plina de lumina, muzica, dans si concursuri.

Initiativa primariei de a pregati o serie de activitati cultural distractive dedicate tinerilor a fost posibila in parteneriat cu Asociatia "Cumpana Tinerilor", cu Asociatia pentru Dezvoltare Comunitara Cumpana si Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu".
Evenimentul desfasurat in incinta salii de spectacole a Casei de Cultura din localitate, a inceput prin primirea si animarea celor pusi pe distractie de catre DieeFriends.
Pe toata durata serii, tinerii au avut parte de multe surprize din partea organizatorilor precum concursuri de dans intre cupluri, cu lamai. De asemenea, s-a premiat cea mai frumoasa declaratie de dragoste si s-au oficiat nelipsitele casatorii pentru o perioada de 24 ore. Au mai avut loc multe alte momente care sa sporeasca atmosfera de antren si voie buna, precum concursul de karaoke care a durat pana la sfarsitul serii si anume ora 24.00.
Fiecare participant la aceasta sarbatoare a iubirii a avut in piept o inima autocolanta, colorata in functie de statutul sau, intr-o relatie a fost rosie iar singur/a a fost alba. Cadourile oferite castigatorilor concursurilor au constat in cutii cu bomboane de ciocolata, lumanari parfumate in forma de inima si mult iubitii ursuleti de plus. Evenimentul de Valentines Day a fost prezentat de voluntarii Dan Nita si Andrada Marghidan.
Pe 14 februarie se sarbatoreste Sfantul Valentin, considerat, potrivit legendelor, patronul indragostitilor. Tinerii de pe tot globul sunt incantati ca exista si o zi a lor, a indragostitilor, un prilej de a sarbatori impreuna cu cel (cea) iubit(a). Indiferent de varsta, sufletul fiecaruia dintre noi ramane pentru totdeauna vesnic tanar si indragostit.


Articole din editia din data de Februarie 2013

 • Radu Mazare a anuntat ca vrea sa reabiliteze Cazinoul din Constanta cu fonduri europene

  Social
 • Vacanta prelungita de 1 Mai si Paste: Bugetarii ar mai putea primi 2 zile libere in 2013. Mazare: "Toata lumea care este implicata in turism asteapta aceasta decizie"

  Social
 • Investitie finalizata in comuna Vulturu

  Social
 • Lucrarile la Caminul de batrani din Stupina, pe ultima suta de metri

  Social
 • Consiliul Judetean Constanta, un sprijin real pentru comuna Vulturu

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Locuitorii din Siliștea au primit semințe și răsaduri pentru înființarea grădinilor

  Social
 • Ziua Internaţională a Familiei marcată la Cumpăna

  Social
 • Sprijin pentru locuitorii din comuna Dobromir, cu ocazia Sărbătorilor Pascale

  Social
 • Mesajul primarului Niculae Stan, cu ocazia Sărbătorilor Pascale

  Social
 • Mesajul primarului comunei Comana, Ion Șchiopu, cu ocazia Sărbătorilor Pascale

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771