Orasul Baneasa, intr-o continua transformare

Februarie 2013, Iulia Fīlfan

Administratie locala

Multe proiecte si lucrari sunt insemnate pe agenda de lucru a sefului autoritatii locale din Baneasa Ion Marin, parte din ele fiind deja incepute, altele urmand sa fie demarate in cel mai scurt timp.

"Un obiectiv pe care am reusit sa-l ducem la bun sfarsit intr-o proportie de 95% se refera la lucrarile de reabilitarea a pietei din orasul Baneasa. Acestea au fost demarate in luna noiembrie a anului 2012 si au continuat pana pe data de 20 decembrie, atunci cand au fost sistate deoarece vremea nu a mai permis acest lucru. In primul rand, am schimbat total acoperisul acestei piete deoarece realizarea acestuia a fost facuta prost de vechea conducere si sincer, ma mir cum de nu s-a prabusit pana la momentul demararii lucrarilor. Este un loc in care oamenii vin zilnic sa-si faca cumparaturile si tocmai de aceea nu am mai zabovit si am dat drumul cat de repede s-a putut lucrarilor. Pentru acest lucru am alocat de la bugetul local al administratei locale suma de 200.000 lei", ne-a comunicat primarul din Baneasa, Ion Marin.
In piata cu 11 incaperi interioare si sase tarabe exterioare, au fost de asemenea, refacute grupurile sanitare, consolidarea zidurilor si finisarea interioarelor.

In sfarsit, incep lucrarile de renovare a cladirii primariei Baneasa

Un mare of al sefului autoritatii locale este felul in care arata sediul administratiei locale la carma careia se afla. "Cladirea cu o vechime de aproximativ 50 de ani are mare de nevoie de lucrari de igienizare dar si de renovare si modernizare. Astfel ca, aceasta urmeaza sa fie zugravita si vopsita interior dar si exterior, sa fie schimbate usile si realizate trotuare exterioare. Totodata, am realizat si problema sobelor de teracota, acestea fiind inlocuite cu calorifere. Cu bani de la bugetul local vom achizitiona si centrala termica, in cel mai scurt timp. Sper ca, lucrarile ce sunt realizate cu cei 14 oameni de la SC "Servicii Edilitare Baneasa" SRL, sa fie gata pana in vara acestui an", a declarat pentru Graiul Dobrogei Ion Marin. Valoarea lucrarilor se ridica la suma de 150.000 lei.
In alta ordine de idei, a fost finalizata lucrarea de refacere a podului pietonal din cartierul Carpinis. Investitia a fost realizata cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta, a durat doua luni de zile si s-a ridicat la valoarea de aproximativ 70.000 lei.


Articole din editia din data de Februarie 2013

 • Orasul Baneasa, intr-o continua transformare

  Administratie locala
 • Reabilitarea DC 48 din comuna Oltina

  Administratie locala
 • Prima sedinta de Consiliu Local pe anul 2013, la Aliman

  Administratie locala
 • Previziuni astrale pentru perioada 12 februarie 18 februarie

  Administratie locala
 • Consiliul Judetean Constanta, un mare sprijin pentru autoritatea locala din Deleni

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Mesajul primarului comunei Topraisar, Stelian Gheorghe cu ocazia SfĆ¢ntului Nicolae

  Administratie locala
 • Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a avut o Ć®ntĆ¢lnire de lucru cu rectorii și președinții senatului universităților din Constanța

  Administratie locala
 • Proiecte importante pe agenda de lucru a primarului Cristian Telehoi

  Administratie locala
 • Consilierii locali din Dumbrăveni au ales viceprimarul comunei

  Administratie locala
 • Ștefania Cealera: ā€žOamenii m-au ales pentru ca au Ć®ncredere Ć®n mineā€

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771