Administrație locală

Retea de gaze naturale in Lazu

Seful autoritatii locale din comuna Agigea, Cristian Cirjaliu, ne-a declarat ca anul acesta, in perioada 1-15 septembrie vor fi finalizate lucrarile de montare a retelei de distributie de gaze naturale in satul Lazu.

Aceasta importanta investitie va usura semnificativ traiul de zi cu zi al familiilor ce isi au domiciului in Lazu, fiind un proiect de mare anvergura si pentru agentii economici care isi desfasoara activitatea in sat.
„Consider ca este o mare realizare pentru comunitatea locala din Lazu, zona fiind una cu un mare potential. Acest demers este un prim pas si catre dezvoltarea si modernizarea comunei, dar mai ales le va permite agentilor economici din Lazu sa-si dezvolte si mai mult afacerile”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, edilul sef Cristian Carjaliu.
Reteaua de gaz se intinde pe o suprafata de 10 km, in prezent lucrandu-se la cei sase kilometri ramasi, patru fiind deja finalizati.
Valoarea proiectului ajunge la suma de 10 milioane lei noi, partea Consiliului Local Agigea fiind de 1 milion lei iar restul de 9 milioane lei fiind investitia S.C. Congaz S.A.
Reteaua de gaze vor fi racordati atat locuitorii si agentii economici din sat cat si toate cladirile administratiei publice locale, precum biserica, cresa, scoala, gradinita si o unitate sociala.
Conform proiectului, vor fi racordate 670 de gospodarii si 15 agenti economici de pe raza satului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*