Sfarsit de an cu multe realizari pentru comuna Targusor

Decembrie 2012, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Si cum la finalul unui an, cu totii ne facem bilantul si primarul Dumitru Dragu, a tras linie si se bucura de toate implinirile avute pe parcursul mandatului sau si de asemenea, pregateste evenimente pentru copiii comunei.

"Cea mai mare realizare a noastra si cu care ne mandrim este reteaua de apa potabila, investitie posibila cu bani de la bugetul local dar si cu sprijinul important al Consiliului Judetean Constanta (CJC). Un numar de 510 gospodarii beneficiaza in acest moment de apa potabila, urmand ca si restul de 40 de familii din Mireasa sa se racordeze la reteaua de apa. De asemenea, a fost pusa in functiune si statia de pompare de la Gura Doborgei, aceasta fiind vandalizata si devastata in urma cu doi ani de hoti, ca mai apoi sa fie abandonata", a declarat pentru Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale Dragu Dumitru.
Proiect important declarat eligibil si finantabil
Modernizarea si dezvoltarea comunei Targusor este una din principalele prioritati ale primarului. "Ne vor fi alocate prin Masura 1.2.5 "Modernizarea drumurilor agricole de exploatare", din cadrul Planului National de Dezvoltare Rurala, fonduri europene pentru un ambitios proiect. Investitia prevede realizarea unei centuri ocolitoare a comunei Targusor, ce va fi destinata masinilor de mare tonaj si se va intinde pe 2,8 kilometri", ne-a comunicat edilul.
Suma aprobata de Uniunea Europeana pentru acest proiect este de 360.000 euro.

Luna cadourilor si la Targusor

Inainte de vacanta de iarna a copiiilor, la Caminul Cultural din localitate, Mos Craciun ii aduna pe toti cei 220 de scolari si prescolari pentru a le imparti darurile din sacul sau minune. Astfel ca, acestia ii vor canta, dansa, recita Mosului, pentru a beneficia de dulciurile mult asteptate. Cadourile sunt oferite cu fonduri de la bugetul local, insa se vor face remarcati si sponsorii, ce vor oferi la randul lor pachetele copilasilor. "Ii rog pe oameni sa aiba rabdare, impreuna le vom face pe toate, pas cu pas si doresc sa le urez pe aceasta cale, multa sanatate, putere, un Craciun si un An Nou Fericit. La multi ani tuturor", a declarat pentru ziarul nostru, Dumitru Dragu.


Articole din editia din data de Decembrie 2012

 • Sudul litoralului, alimentat cu gaz

  Administratie locala
 • Dupa 27 de aniAutostrada Soarelui este finalizata!

  Administratie locala
 • Si in anul 2013, se continua modernizarea si dezvoltarea comunei Vulturu

  Administratie locala
 • Sfarsit de an cu multe realizari pentru comuna Targusor

  Administratie locala
 • Decembrie, luna sarbatorilor si a cadourilor la Gradina

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Preg─âtiri pentru ├«nceperea anului ╚Öcolar ├«n F├ónt├ónele. Tablete pentru to╚Ťi copiii

  Administratie locala
 • Interven╚Ťii la re╚Ťeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de str─âzi ├«n F├ónt├ónele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771