Desaga Mosului, descarcata pentru toti locuitorii din Crucea

4 Decembrie 2012, Marinescu Daniel

Social

Autoritatea locala a comunei Crucea, continua asa cum obisnuieste in fiecare an, o traditie importanta si anume cea de a oferi cadouri scolarilor si prescolarilor dar si tuturor familiilor de pe raza localitatii.

De 12 ani, oferirea de cadouri in preajma sarbatorilor de Craciun a devenit o traditie pentru edilul sef Gheorghe Frigioiu, astfel ca, cei ce vor beneficia de ele, se vor putea bucura de o masa imbelsugata de sarbatori.
"Si sarbatorile pascale dar si cele de 1 iunie sunt marcate de aceste atentii importante din partea noastra, dorinta fiind aceea ca, toti oamenii sa se poata bucura de darurile primite, asa cum cere datina. Astfel ca, inaintea vacantei de iarna a copiilor, vom organiza la Caminul Cultural din Crucea, un spectacol cu ocazia venirii lui Mos Craciun, eveniment la care vor participa un numar de 550 de scolari si prescolari din cele cinci unitati de invatamant si cele sase gradinite. In cadrul spectacolului oferit, prescolarii si elevii claselor primare il vor intampina pe Mos Craciun cu cantece, poezii, povesti si dansuri, acesta oferindu-le din desaga lui, cate un dar. Cat despre cei mari, din clasele V-VIII, pot sa va spun ca, vor primi si ei cadouri din partea Mosului, acesta mergand din clasa in clasa", a declarat seful administratiei locale Gheorghe Frigioiu pentru ziarul Graiul Dobrogei.
De asemenea, in preajma Craciunului la fiecare poarta din toate satele va bate din nou Mos Craciun, acesta daruind cadouri insemnate familiilor din cele 1.200 de gospodarii. Continutul lor va fi alcatuit dintr-un bax de ulei, un bax de zahar, zece kg de faina, fructe de sezon, cozonaci si dulciuri.
"Mi-as dori ca Sfanta Sarbatoare a Nasterii Domnului Isus Hristos, sa le aduca bucurie si pace in suflete, sa fim alaturi unii de altii la bine si la rau, sa ducem impreuna la bun sfarsit toate proiectele demarate si sper ca anul viitor sa fie macar la fel de bun ca acesta, deoarece am implementat proiecte benefice comunei, am realizat investitii deosebite, toate in folosul comunitatii. Gandul meu bun pe care doresc sa-l impartasesc, este acela de a deveni tot mai buni cu cei din jur, de a darui celor ce nu au, de a-i ajuta pe cei neputinciosi si de a-i invata pe cei ce nu stiu. La multi ani!", a incheiat primarul comunei Crucea.
Acest eveniment de oferire a darurilor, este posibil cu sprijinul important al sponsorilor, ce raspund pozitiv la fiecare initiativa a administratiei locale din comuna Crucea.


Articole din editia din data de 4 Decembrie 2012

 • Sudul litoralului, alimentat cu gaz

  Social
 • Dupa 27 de aniAutostrada Soarelui este finalizata!

  Social
 • Si in anul 2013, se continua modernizarea si dezvoltarea comunei Vulturu

  Social
 • Sfarsit de an cu multe realizari pentru comuna Targusor

  Social
 • Decembrie, luna sarbatorilor si a cadourilor la Gradina

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Hora Unirii – reiterată în municipiul Medgidia

  Social
 • Ziua Unirii Principatelor, sărbătorită la Cumpăna

  Social
 • O nouă sesiune a bursei locurilor de muncă la Satu Nou

  Social
 • Ziua Armatei Române sărbătorită în municipiul Medgidia

  Social
 • Flori pentru ostași! Ziua Armatei Române, sărbătorită ca în fiecare an, la Cumpăna

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771