Administrație locală

Sedinta Consiliului Local Oltina

Consiliul Local al comunei s-a intrunit miercuri, 14 noiembrie 2012, incepand cu ora 16.00 in sedinta ordinara in vederea aprobarii a cinci proiecte de hotarare initiate de primarul comunei Gheorghe Chirciu.

Unul dintre proiectele aprobate de cei 11 consilieri locali, a fost cel privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2013. Astfel ca, au fost acestea au fost fixate la acelasi nivel ca si in anul 2012, deoarece pana la aceasta data, Guvernul nu a aprobat hotararea de guvern privind majorarea impozitelor si taxelor locale.
Un alt proiect de hotarare de o importanta majora a fost cel privind validarea unui mandat de consilier local al comunei Oltina, in persoana domnului Gheorghe Dumitru Cristian.
Proiectul privind alegerea presedintelui de sedinta, de rectificare a bugetului comunei pentru anul 2012 si cel privind aprobarea executiei bugetului de venituri si cheltuieli pentru trimestrul III 2012, au fost de asemenea, importante pentru administratia locala Oltina.

Pregatiti pentru sezonul rece

Autoritatea locala a comunei s-a preocupat in aceasta perioada, de achizitionarea combustibilului solid si lichid pentru incalzirea celor doua unitati de invatamant, a celor trei gradinite, sediul primariei, dispensarul uman si cele doua Camine Culturale.
De asemenea, primaria detine doua buldoexcavatoare si un tractor cu incarcator frontal, cu care, sustine edilul Gheorghe Chirciu, vor face fata in eventualitatea deszapezirii drumurilor comunale. Insa, din pacate, nu exista bani pentru asigurarea combustibilului necesar pentru ca aceste utilaje sa si functioneze, iar aceasta este cu adevarat o problema.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*