Importante lucrari demarate in comuna Targusor

30 Octombrie 2012, Daniel Chirita

Administratie locala

Edilul sef al autoritatii locale a declarat pentru ziarul nostru ca, are pe agenda sa de lucru, doua lucrari importante si anume realizarea unui nou cimitir si repararea digului din comuna.

"Vechiul cimitir este plin, cu toate ca se intinde pe o suprafata totala de 4.000 de mp si este construit undeva prin anul 1907, deci este evidenta si vechimea lui. Consiliul Local al comunei Targusor, detine un teren, undeva la marginea localitatii ce se intinde pe suprafata de 1,5 ha si aici am decis, ca pe 1 ha sa amenajam un nou cimitir. Vom realiza imprejmuirea terenului cu bani de la bugetul local al administratiei locale, prin turnarea stalpilor de beton, a placii si a pietrei pentru fundatie. Sper ca pana la sfarsitul acestui an, sa fie gata aceasta lucrare importanta", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Targusor, Dumitru Dragu.

Refacerea digului ce imprejmuieste comuna Targusor

Conform declaratiilor primarului Dumitru Dragu, primaria a inchiriat de la Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri Constanta (RAJDP), pentru o perioda de cinci zile, un autogreder. "Cu acesta, ne-am propus sa reparam digul ce inconjoara localitatea, acesta fiind realizat in urma cu 50 de ani. Scopul acestuia este de a proteja comuna de eventualele inundatii cauzate de ploile abundente. Parti semnificative din dig au disparut in timp, din cauza araturilor si de asemenea, din cauza locuitorilor, care si-au facut iesiri din gospodarie prin locul unde este ridicat acest dig. Astfel, se va salta malul de pamant cu acest utilaj de constructii folosit la lucrarile de pamant, pentru ca digul sa poata reveni la forma sa initiala, protejand comuna de eventualele inundatii", ne-a comunicat primarul comunei Targusor.
Lucrarile se ridica la suma de 4.000 lei si se realizeaza cu mana de lucru proprie.


Articole din editia din data de 30 Octombrie 2012

 • Prima gradinita cu program prelungit, in amenajare

  Administratie locala
 • Inregistrarea candidaturilor USL Constanta Vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu: "Nu promitem ceea ce nu putem face"

  Administratie locala
 • Sarbatoare de Sfantul Dumitru

  Administratie locala
 • Guvernul ia in calcul sa nu poata recupera de la beneficiari toti banii folositi ilegal in POSDRU. Fondurile lipsa vor fi acoperite de la bugetul de stat

  Administratie locala
 • Ziua Armatei la Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședința ordinară a lunii octombrie, desfășurată în municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Amenajare stadion și bază sportivă în Tuzla

  Administratie locala
 • Strada Școlii și strada Bisericii din localitatea Răzoarele vor fi asfalate

  Administratie locala
 • Toamnă bogată în lucrări la Cobadin

  Administratie locala
 • Construire pasarelă pietonală în Peștera

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771