Lucrari stopate din lipsa de bani in comuna Cerchezu

Octombrie 2012, Daniel Chirita

Administratie locala

Sfarsitul de an, nu aduce asa cum isi dorise edilul sef Ion Constantinescu, finalizarea mai multor lucrari importante pentru locuitori, din cauza lipsei de fonduri.

"Una din investitiile demarate dar nefinalizate vizeaza realizarea parcului din comuna Cerchezu. A mai ramas de terminat aproximativ 30% din lucrare, foarte putin pot spune, insa am mai avea nevoie de peste 100.000 lei ca sa vedem acest parc gata", ne-a declarat seful autoritatii locale Cerchezu, Ion Constantinescu.
Parcul se intinde pe o suprafata de 4.300 mp si va cuprinde alei, doua piste pentru copiii ce vor dori sa-si foloseasca rolele, spatii de joaca pentru cei mici si mari, locuri de odihna pentru parinti si bunici, etc.
In vederea realizarii a cat mai mult spatiu verde, vor fi amenajati arbusti si arbori ornamentali astfel, locul va deveni unul cu aer curat 100% unde oamenii sa se poata plimba in voie, sa se poata relaxa.
Totodata, se doreste si montarea unui foisor, un loc in care tinerii si batranii sa stea la depanat amintiri, a unui numar de 12 bancute, un grup sanitar, etc.
Valoarea totala a investitiei se ridica la aproximativ 900.000 lei, edilul declarand pentru ziarul nostru ca ar mai fi nevoie de 100.000 lei ca sa-l termine.

Bisericile din Cerchezu si Viroaga, o alta prioritate a primarului

"Si aici am stopat lucrarile, banii de la bugetul local fiind tot mai putini. La Cerchezu, lucrarile la biserica sunt finalizate intr-un procent de 80%, dar din pacate, in acest moment nu le putem relua. Renovarea exterioara a lacasului de cult era imperios necesara, din cauza faptului ca, aceasta biserica dateaza inca din anul 1911", a declarat pentru Graiul Dobrogei, Ion Constantinescu. La Viroaga, lucrarile nu au fost inca demarate dar se spera ca vor fi, atunci cand vor exista si sumele necesare pentru acest lucru. Si acest important lacas de cult ce dateaza din anul 1902 are nevoie de reparatii exterioare si picturi interioare.


Articole din editia din data de Octombrie 2012

 • Chitoiu: avem 57 companii de stat capusate. modelul insolventei hidroelectrica, exemplu pentru toate

  Administratie locala
 • Discutii pe tema prevenirii consumului de etnobotanice, la Mangalia

  Administratie locala
 • "Calificare pentru Turismul Romanesc"

  Administratie locala
 • De vorba cu personalitati culturale dobrogene

  Administratie locala
 • Banca Mondiala finanteaza scoala din Cotu Vaii

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Tuzla suspendă programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771