Administrație locală

In asteptarea fondurilor pentru finalizarea unitatilor de invatamant din comuna Amzacea

Un mare of al edilului administratiei locale Amzacea Constantin Radu, este acela ca, nu poate incheia lucrarile la cele trei gradinite si la scoala cu clasele I-IV din satul Casicea.

„Sunt suparat ca nu pot continua aceste importante proiecte, lucrarile fiind stopate inca din anul 2010. Am trimis din nou memorii si fotografii cu stadiul in care sunt cele trei gradinite dar si scoala din Casicea catre Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. In localitatea Amzacea si General Scarisoreanu, gradinitele sunt realizate intr-o proportie de aproximativ 80%, pe cand la Casicea doar 40% din proiectul unitatii scolare fiind terminat. Ne dorim ca toate aceste investitii sa fie realizate la standarde europene, cu incaperi spatioase, cu laboratoare de informatica, cu sali de gimnastica dar si cu cabinete de asistenta medicala. Este important ca scolarii si prescolarii sa beneficieze de cele mai bune conditii, astfel si rezultatele lor se vor ridica la un nivel cat mai inalt, comuna noastra numarand 450 de scolari si prescolari”, a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale Amzacea, Constantin Radu.
Totodata, in urma cu doua saptamani, autoritatea locala a primit vizita unui reprezentant de la Ministerul Educatiei, ce a venit sa vada stadiul lucrarilor la scoala ce se afla in plin proces de constructie, realizata cu finantare guvernamentala. De aceasta unitate de invatamant construita in regim P+1E, ultramoderna vor beneficia toti elevii claselor I-VIII din cadrul scolii generale Amzacea.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*