Actualitate

Ziua Portilor Deshise la Fabrica HEINEKEN Romania din Constanta

Fabrica de bere HEINEKEN Romania din Constanta isi deshide portile pentru al doilea an la rand, invitandu-i pe locuitorii Constantei sa faca turul fabricii si sa afle cum se produce berea. Constantenii pot vizita fabrica de bere, sambata, 8 septembrie 2012, intre ora 09:00 si ora 16.00, in tururi organizate care se desfasoara la intervale de 20 de minute.

„Peste 800 de constanteni ne-au vizitat anul trecut, cand am deschis pentru prima data fabrica pentru publicul larg. Oamenii s-au aratat foarte incantati si ne-au marturisit, la finalul turului, ca sectia unde se imbuteliaza berea le-a placut cel mai mult. Pentru multi dintre oaspetii nostri era pentru prima data cand vedeau cum se fabrica si se imbuteliaza berea. Ne bucuram sa repetam experienta si anul acesta si ii asteptam pe constanteni in numar cat mai mare”, povesteste Adrian Babu, Director Tehnic al fabricii HEINEKEN Romania din Constanta.
Vizitatorii vor fi ghidati in turul fabricii de un specialist berar al fabricii de bere HEINEKEN Romania, care le va explica fiecare etapa a procesului de fabricare a berii, de la macinarea maltului, la adaugarea hameiului si la faza de imbuteliere.
Cei care doresc sa viziteze fabrica sunt asteptati pe 8 septembrie 2012 la sediul fabricii HEINEKEN Romania din Constanta, in Soseaua Industriala, nr. 1. Primul tur al fabricii incepe la ora 09.00, iar ultimul tur are loc la ora 16.00. Un tur poate cuprinde maxim 30 de persoane si se desfasoara la intervale de 20 de minute.
Acest eveniment este destinat persoanelor de peste 18 ani.

Fabrica HEINEKEN Romania din Constanta – un partener de incredere pentru comunitate

Fabrica de bere din Constanta a luat nastere in 1970, iar din 2003 a devenit parte a HEINEKEN Romania, preluand si insusindu-si valorile Grupului HEINEKEN: Respect pentru Oameni, Respect pentru Mediu, Bucurie, Pasiune pentru Calitate. De atunci, conducerea fabricii a investit in modernizarea tehnologiilor pe care le utilizeaza, devenind un partener de incredere pentru comunitatea de care apartine si pentru mediul inconjurator. In prezent, fabrica dispune de echipamente tehnologice performante, care asigura o mai mare eficienta a liniilor de productie si de imbuteliere. Capacitatea anuala de productie a fabricii este de 1,4 milioane hectolitri.
La fabrica HEINEKEN Romania din Constanta se produc beri din ingrediente naturale, care se imbuteliaza in sticle, PET-uri sau KEG-uri.
Fabrica de bere HEINEKEN Romania din Constanta isi desfasoara activitatea tinand cont de promisiunea facuta consumatorilor, de a le oferi o bere de calitate. Astfel, in concordanta cu politica grupului HEINEKEN, la Fabrica de bere HEINEKEN Romania din Constanta sunt luate toate masurile necesare pentru a asigura standardele de calitate necesare producerii berii.
In cadrul Fabricii de bere HEINEKEN Romania din Constanta au fost implementate si certificate standardele ISO 22000 / 2005 (siguranta alimentara) si ISO 9001 (Managementul calitatii).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*