Administrație locală

Lucrari continuate in satul Lanurile

Un proiect de importanta maxima demarat de administratia locala vizeaza reabilitarea retelei de apa potabila in satul Lanurile si amenajarea retelei de apa in satul Baraganu.

De aproximativ o luna de zile se lucreaza intens la sapaturile pentru ingroparea noii conducte de apa din PVC, astfel ca 11 km de conducta de fier, ruginita si cu o vechime de aproape 60 de ani v-a fi inlocuita.
„In satul Lanurile exista o retea de apa, insa conductele sunt foarte vechi iar acest lucru face ca apa furnizata catre locuitori se risipeste prin sparturile acestora, iar cea care mai ajunge la robinete este de foarte proasta calitate. Sper ca aceasta importanta lucrare sa fie finalizata in luna noiembrie si astfel, cele aproximativ 200 de gospodarii se vor putea racorda la noua retea de apa, bucurandu-se de o apa curata si limpede”, a declarat edilul sef Titu Neague pentru ziarul Graiul Dobrogei.
Introducerea retelei de apa in Baraganu ce se intinde pe o suprafata de 21 de km si reabilitarea a 19 km in Lanurile a inceput pe data de 25 aprilie 2012.
Lucrarile se ridica la valoarea de 16 miliarde lei vechi si sunt posibile cu sprijinul important al Consiliului Judetean Constanta (CJC) dar si cu contributia Consiliului Local Baraganu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*