Administrație locală

Dorinela Irimia, un primar pentru dezvoltarea comunei Saraiu

Igienizarea localitatii prin intretinerea spatiilor verzi si a trotuarelor dar si amenajarea parcului din localitate sunt doua dintre proiectele importante de pe agenda de lucru a edilului sef.

In aceasta perioada, se lucreaza intens la sistematizarea curtii primariei Saraiu dar si la imprejmuirea acesteia cu dotarile aferente. „Pregatim terenul pentru arat, vom pune gazon si vom planta multe flori. De asemenea, in fata sediului administratiei locale vor fi montate doua fantani arteziene, ce vor schimba cu totul fata centrului localitatii. Toate aceste lucrari le realizam cu forta de munca proprie, dorindu-ne ca si alte lucrari ce vor fi demarate sa fie realizate in acelasi fel. Se lucreaza intens si la defrisarea ierbii de pe toate strazile din Saraiu, cat despre satul Dulgheru pot spune ca am finalizat lucrarile de igienizare a unitatii scolare, a bisericii si a dispensarului”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale Dorinela Irimia.

Amenajarea parcului din Saraiu

Tot in aceasta perioada, primarul din Saraiu va face demersurile necesare pentru a crea un parc frumos, in care atat cei mici cat si cei mari sa se bucure de beneficiile amenajarii acestuia.
„Au fost taiati brazii batrani si uscati, urmand ca in aceasta perioada sa fie scoase radacinile acestora. De asemenea, vor fi igienizate spatiile vechi de joaca, aici urmand sa fie montate topogane si leagane noi, un foisor pentru mamicile ce isi vor supraveghea prichindeii la joaca. Se vor monta banci, cosuri de gunoi, vor fi totodata pavate si toate aleile”, ne-a declarat Dorinela Irimia.
Se doreste ca inaugurarea acestuia sa aiba loc pe data de 8 septembrie 2012, cu prilejul sarbatorii Sf. Maria.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*