Parc pentru locuitorii comunei Vulturu

Mai 2012, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Un proiect important pentru comunitatea locala din Vulturu, ce a prins viata este amenajarea unui parc comunal in centrul localitatii, in suprafata de 2.573 mp.

"Am depus proiectul privind constructia locului de agreement la Ministerul Mediului, unde a fost declarat neeligibil, dar asta nu a facut decat sa ma ambitioneze si mai mult, sa pot duce la bun sfarsit realizarea acestui parc. Mi-am propus ca in acest an, locuitorii comunei Vulturu sa beneficieze de un frumos loc de promenada, de un parc unde cei mici dar si cei mari sa isi poata petrece timpul cat mai frumos cu putinta", a declarat pentru Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale, Eugen Berbec.
De asemenea, amenajarea unui scuar vine si din dorinta de a infrumuseta centrul localitatii dar si de a le oferi cetatenilor o oaza de liniste si recreere.
Parcul va cuprinde o alee pietonala in suprafata de 485 mp, locuri de joaca special amenajate si dotate pentru jocurile copiilor (leagane, topogane, balansoare), arbusti ornamentali, un numar de 16 bancute, opt corpuri de iluminat, etc. "Tot in aceasta perioada se lucreaza si la imprejmuirea parcului, pentru ca siguranta celor aproape 130 de scolari si prescolari sa fie asigurata, linistea parintilor fiind foarte importanta atunci cand isi vor lasa copilasii la joaca", ne-a mai declarat Eugen Berbec.
Toate aceste lucrari sunt posibile cu bani de la bugetul local al administratiei locale Vulturu si in regie proprie dar si cu sprijinul important al unor sponsori cu suflet mare.

Teren de sport pentru elevi

In colaborare cu Consiliul Judetean Constanta, au fost demarate lucrarile de constructie a unui teren de sport multifunctional in curtea unitatii scolare din localitate. Suprafata acestuia se intinde pe 1.300 mp si in prezent se pune piatra, se asfalteaza urmand ca mai apoi sa fie montat gazonul sintetic.


Articole din editia din data de Mai 2012

 • Legea "Big Brother" a fost adoptata. Furnizorii de telefonie si internet sunt obligati sa stocheze timp de sase luni anumite date ale abonatilor

  Administratie locala
 • Parlamentarii vor fi alesi prin vot uninominal pur. Pragul electoral a fost eliminat. Camera Deputatilor a aprobat proiectul initiat de Antonescu si Ponta

  Administratie locala
 • Primarul Mangaliei Mihai Claudiu Tusac a premiat trupele de teatru prezente la Mangalia Art

  Administratie locala
 • Proiecte finalizate in anul 2012

  Administratie locala
 • Livada proprie pentru elevii din Ciobanu

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ├Änt├órzieri nejustificate la construirea gr─âdini╚Ťei din Ion Corvin

  Administratie locala
 • Se asfalteaz─â str─âzile din comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Re╚Ťea de canalizare pentru locuitorii din Cioc├«rlia

  Administratie locala
 • Parcul din Cobadin va fi inaugurat de 1 iunie

  Administratie locala
 • 300 de gospod─ârii din Gr─âdina vor fi bran╚Öate la re╚Ťeaua de canalizare

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771