Portul Turistic Mangalia a fost laudat de presedintele Organizatiei Elene de Turism

Mai 2012, Adrian Nicarel

Administratie locala

Portul Turistic din Mangalia, proiectul primarului Mihai Claudiu Tusac, a primit laude din partea presedintelui Organizatiei Elene de Turism, Konstantinos Zikos, aflat intr-o vizita de lucru alaturi de reprezentantul ANAT, Corina Martin.

Primarul Mihai Claudiu Tusac l-a intampinat pe oaspetele grec intr-o locatie deosebita, care sa-i aminteasca de casa, Portul Turistic Mangalia. Domnul Zikos a apreciat aspectul deosebit al portului si s-a interesat de particularitatile litoralului romanesc. Presedintele Organizatiei Elene de Turism a subliniat importanta valorificarii vestigiilor cetatenii grecesti Callatis de la intrarea din oras, subliniind importanta acestor vestigii pentru pentru dezvoltarea turismului cultural.
Primarul Mihai Claudiu Tusac a prezentat invitatului elen si alte aspecte ale dezvoltarii turistice a statiunilor din sudul litoralului romanesc, amintind faptul ca el insusi a invatat multe despre succesul in turism in urma exemplului grecesc.
Oaspetele grec a oferit edilului o corabie antica greaca stilizata. La randul sau, primarul Tusac i-a acordat oaspetelui elen o placheta cu textul: Trecutul arata radacinile, Prezentul il traim cu speranta, Viitorul il putem cladi impreuna!.
La finalul intalnirii, primarul Mihai Claudiu Tusac a declarat: "Vizita presedintelui Organizatiei Elene de Turism ne-a oferit posibilitatea de a stabili primele contacte temeinice, pentru a face un schimb de turisti, in sensul ca ne dorim ca macar acelasi numar de turisti romani care viziteaza Grecia sa se regaseasca si ca numar de turisti greci veniti in sudul litoralului romanesc. Dupa cum observa domnul Konstantinos Zikos, si noi avem multe de oferit si putem deveni o optiune atractiva pentru turistii eleni printr-o campanie puternica de popularizare a turismului romanesc in Grecia".
Articole din editia din data de Mai 2012

 • Nicusor Constantinescu: Am stabilit cu Ponta ca pana in august se dau inapoi pensiile, salariile

  Administratie locala
 • Guvernul va fi condus doar de la Palatul Victoria, nu de la Cotroceni. Lista ministrilor din GUVERNUL VICTOR PONTA

  Administratie locala
 • Portul Turistic Mangalia a fost laudat de presedintele Organizatiei Elene de Turism

  Administratie locala
 • Produse siciliene, prezentate la Medgidia

  Administratie locala
 • Lucrari continuate la baza sportiva din Targusor

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Mesajul primarului comunei Topraisar, Stelian Gheorghe cu ocazia Sfântului Nicolae

  Administratie locala
 • Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a avut o întâlnire de lucru cu rectorii și președinții senatului universităților din Constanța

  Administratie locala
 • Proiecte importante pe agenda de lucru a primarului Cristian Telehoi

  Administratie locala
 • Consilierii locali din Dumbrăveni au ales viceprimarul comunei

  Administratie locala
 • Ștefania Cealera: „Oamenii m-au ales pentru ca au încredere în mine”

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771