Complex comercial pentru locuitorii comunei Baraganu

Mai 2012, Iulia Fīlfan

Administratie locala

Edilul sef Titu Neague are multe planuri pentru viitorul apropiat, totul pentru o viata mai buna a locuitorilor, unul dintre acestea fiind realizarea unui important complex comercial.

"Un prim proiect pe care urmeaza sa-l demaram in cel mai scurt timp vizeaza construirea unui complex care va cuprinde mai multe obiective de interes major pentru locuitori, un minimarket, o cofetarie, o patiserie, o brutarie, o sala de fitness si un internet café", a declarat pentru Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale Titu Neague.
Complexul ce va fi amenajat in centrul localitatii Baraganu, in locul cladirii in care functioneaza actualul magazin alimentar, se realizeaza cu sprijinul important al Consiliului Judetean Constanta (CJC).
Urmeaza sa fie realizat proiectul iar in cel mai scurt timp sa fie demarate lucrarile, materia de baza (caramida) din care va fi construita cladirea fiind deja procurata. "Vom construi totul la preturi foarte mici, ceea ce ne bucura. Preturile de la minimarket vor fi si ele din cele mai mici pentru ca produsele de baza vor fi aduse de la producatori. Aceste spatii vor fi date spre inchiriere pe o perioada de doi ani agentilor economici, ei neavand dreptul de a schimba destinatia propriu-zisa a obiectivelor", a mai spus primarul.

Lucrari demarate la alimentarea cu apa in Baraganu si Lanurile

Introducerea retelei de apa ce se intinde pe 21 de km si reabilitarea a 19 km in Lanurile a inceput pe data de 25 aprilie. Lucrarile ce vor dura aproximativ sase luni de zile se ridica la valoarea de 16 miliarde lei vechi si sunt posibile cu sprijinul important al Consiliului Judetean Constanta dar si cu contributia Consiliului Local Baraganu. "Se foreaza un put la o adancime de 300 metri apoi se sapa la 1,25 m adancime pentru a introduce conducta principala de apa", a declarat pentru ziarul nostru seful autoritatii locale, Titu Neague.


Articole din editia din data de Mai 2012

 • Nicusor Constantinescu: Am stabilit cu Ponta ca pana in august se dau inapoi pensiile, salariile

  Administratie locala
 • Guvernul va fi condus doar de la Palatul Victoria, nu de la Cotroceni. Lista ministrilor din GUVERNUL VICTOR PONTA

  Administratie locala
 • Portul Turistic Mangalia a fost laudat de presedintele Organizatiei Elene de Turism

  Administratie locala
 • Produse siciliene, prezentate la Medgidia

  Administratie locala
 • Lucrari continuate la baza sportiva din Targusor

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Mesajul primarului comunei Topraisar, Stelian Gheorghe cu ocazia SfĆ¢ntului Nicolae

  Administratie locala
 • Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a avut o Ć®ntĆ¢lnire de lucru cu rectorii și președinții senatului universităților din Constanța

  Administratie locala
 • Proiecte importante pe agenda de lucru a primarului Cristian Telehoi

  Administratie locala
 • Consilierii locali din Dumbrăveni au ales viceprimarul comunei

  Administratie locala
 • Ștefania Cealera: ā€žOamenii m-au ales pentru ca au Ć®ncredere Ć®n mineā€

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771