Puturi noi in comuna Gradina

Mai 2012, Daniel Marinescu

Administratie locala

Seful administratiei locale, Gabriela Iacobici are planuri mari pentru urmatoarea perioada, binele locuitorilor fiind pe primul plan pentru aceasta.

In sedinta de Consiliu Local din data de 26 aprilie, a fost dezbatuta si aprobata hotararea prin care alesii locali au decis suplimentarea sursei de apa pentru localitate. Astfel ca, s-a decis realizarea a doua puturi si a unui hidrofor care sa rezolve problema apei pe toata perioada verii.
Astfel ca, in aceasta saptamana vor fi demarate toate lucrarile ce impun forarea celor doua puturi la o mare adancime, pentru ca apa sa fie una de cea mai buna calitate.
"In prezent, detinem doua puturi si un rezervor de apa, insa cu toate acestea, apa nu este suficienta, pe perioada verii oamenii consumand cu mult mai multa apa ca in celelalte luni ale anului. In anul 2010 am depus in acest sens un proiect pentru extinderea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa pe Masura 3.2.3, pe fonduri europene, declarat eligibil dar nefintabil. Mai apoi l-am depus la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si pur si simplu, zace acolo", a declarat pentru Graiul Dobrogei, edilul sef Gabriela Iacobici. Valoarea lucrarilor se ridica la suma de 124.000 lei, bani de la bugetul administratiei locale Gradina.

Lucrari stopate la baza sportiva din Gradina

Din nefericire pentru primaria comunei Gradina, Guvernul Romaniei din anul 2011 si pana in acest moment, nu a mai virat niciun ban catre administratia locala, in vederea finalizarii bazei sportive. "Investitia este realizata intr-o proportie de aproximativ 30%, si din pacate nu putem continua lucrarile deoarece nu avem cu ce. De la Guvern am primit doar suma de 50.000 de lei din totalul de 700.000 de lei, valoarea totala a proiectului", a declarat pentru ziarul nostru, Gabriela Iacobici.

Articole din editia din data de Mai 2012

 • Nicusor Constantinescu: Am stabilit cu Ponta ca pana in august se dau inapoi pensiile, salariile

  Administratie locala
 • Guvernul va fi condus doar de la Palatul Victoria, nu de la Cotroceni. Lista ministrilor din GUVERNUL VICTOR PONTA

  Administratie locala
 • Portul Turistic Mangalia a fost laudat de presedintele Organizatiei Elene de Turism

  Administratie locala
 • Produse siciliene, prezentate la Medgidia

  Administratie locala
 • Lucrari continuate la baza sportiva din Targusor

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Mesajul primarului comunei Topraisar, Stelian Gheorghe cu ocazia Sfântului Nicolae

  Administratie locala
 • Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a avut o întâlnire de lucru cu rectorii și președinții senatului universităților din Constanța

  Administratie locala
 • Proiecte importante pe agenda de lucru a primarului Cristian Telehoi

  Administratie locala
 • Consilierii locali din Dumbrăveni au ales viceprimarul comunei

  Administratie locala
 • Ștefania Cealera: „Oamenii m-au ales pentru ca au încredere în mine”

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771