"Calificare pentru turismul romanesc"

Mai 2012, Iulia Fīlfan

Administratie locala

Primaria Eforie in calitate de Promotor al proiectului si Futuver Consulting SL in calitate de Partener transnational, organizeaza pe data de 3 mai, in Sala Mare a Hotelului Petrolul, o conferinta pe baza proiectului "Calificare pentru turismul romanesc".

Acest eveniment are ca scop publicarea rezultatelor primului an de implementare al proiectului de tip grant, in domeniul resurselor umane, din Regiunea Sud-Est a Romaniei( judetul Constanta), finantat prin Fonduri Structurale respectiv prin Fondul Social European "Investete in oameni!"
Obiectivul general al proiectului este reprezentat de atragerea si mentinerea unei rate cat mai mare de ocupare prin imbunatatirea capacitatii de ocupare a persoanelor aflate in somaj.
Proiectul isi propune cresterea nivelului de angajabilitate pentru 112 de persoane in somaj din regiunea Sud-Est prin integrarea acestora intr-un curs de formare profesionala certificata si vizeaza integrarea a 112 de persoane intr-un curs de formare profesionala de calificare de nivel 2 pentru ocupatiile de receptioner, bucatar si barman ospatar.
Prin activitatea de formare, grupul tinta dobandeste competente pentru care exista cerere pe piata fortei de munca din regiune, creste nivelul de angajabilitate pentru grupul tinta si, nu in ultimul rand, contribuie in mod direct la insertia profesionala a membrilor grupului tinta.
De asemenea, constituie si o masura activa de implementare a strategiei Europa 2020 deoarece prin intermediul activitatilor sale contribuie la atingerea tintei de ocupare de 75% pentru femeile si barbatii cu varste cuprinse intre 20 si 64 de ani. Activitatea de formare profesionala de tip calificare realizata in cadrul prezentului proiect contribuie in mod direct la realizarea acestui obiectiv.
Valoarea totala a proiectului finantat din Fondul Social European "Investeste in oameni!", se ridica la suma de 2.112.045 lei.

Articole din editia din data de Mai 2012

 • Nicusor Constantinescu: Am stabilit cu Ponta ca pana in august se dau inapoi pensiile, salariile

  Administratie locala
 • Guvernul va fi condus doar de la Palatul Victoria, nu de la Cotroceni. Lista ministrilor din GUVERNUL VICTOR PONTA

  Administratie locala
 • Portul Turistic Mangalia a fost laudat de presedintele Organizatiei Elene de Turism

  Administratie locala
 • Produse siciliene, prezentate la Medgidia

  Administratie locala
 • Lucrari continuate la baza sportiva din Targusor

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Mesajul primarului comunei Topraisar, Stelian Gheorghe cu ocazia SfĆ¢ntului Nicolae

  Administratie locala
 • Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a avut o Ć®ntĆ¢lnire de lucru cu rectorii și președinții senatului universităților din Constanța

  Administratie locala
 • Proiecte importante pe agenda de lucru a primarului Cristian Telehoi

  Administratie locala
 • Consilierii locali din Dumbrăveni au ales viceprimarul comunei

  Administratie locala
 • Ștefania Cealera: ā€žOamenii m-au ales pentru ca au Ć®ncredere Ć®n mineā€

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771