Administrație locală

Lucrari reluate la Adamclisi si Urluia

Anton Burcea este preocupat in aceasta perioada sa finalizeze cat mai repede realizarea investitiilor de la baza sportiva si Caminul Cultural din Urluia.

In cel mai scurt timp vor fi demarate lucrarile de insamantare cu gazon a terenului de fotbal ce face parte din baza sportiva din comuna, de construire a celor trei vestiare, a dusurilor dar si de realizare a tribunei cu un numar de 200 de locuri. Anul trecut aici s-a reusit imprejmuirea terenului de fotbal, dar si turnarea fundatiei pentru tribune si vestiare.
Pentru locuitorii comunei Adamclisi, constructia primei baze sportive multifunctionale din comuna este privita cu ochi buni, pentru cei mici si mari reprezentand, in principal, un loc unde vor putea socializa si vor putea face miscare prin practicarea mai multor sporturi. Valoarea totala a acestui amplu si important proiect este de 500.000 lei.

Continuarea lucrarilor de constructie a Caminului Cultural din Urluia

Potrivit edilului sef al autoritatii locale Anton Burcea, lucrarile la acest obiectiv au fost sistate in urma cu aproape patru ani din lipsa de fonduri, insa la inceputul anului 2011 au fost facute demersuri pentru reluarea constructiei.
Lucrarile de constructie a Caminului Cultural ce va cuprinde o sala de spectacole, o bucatarie cat si alte dependinte sunt posibile cu fonduri de la bugetul local al primariei, in aceasta perioada lucrandu-se intens la montarea acoperisului. „Eu sper ca anul acesta sa-l terminam insa, daca nu o sa fie posibil acest lucru, vom termina la anul finisajele si montarea mobilierului”, a declarat pentru ziarul nostru, primarul comunei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*