Lucrari intense pentru infrumusetarea comunei Gradina

27 Martie 2012, Marian Carson

Administratie locala

Gabriela Iacobici, seful administratiei locale are in plan pentru acest an, sa faca din localitatea pe care o conduce un loc modern, cu spatii primitoare si utile pentru cei ce locuiesc pe raza comunei.

O lucrare din cele trei obiective pe care primarul si le-a propus pentru acest an este finalizata si anume, imprejmuirea terenului de fotbal din comuna Gradina, gardul vechi fiind distrus de trecerea timpului. De asemenea, terenul de sport beneficiaza si de doua porti pentru practicarea handbalului. Cele doua lucrari ramase, imprejmuirea unitatii scolare si a bisericii din comuna sunt in plina desfasurare, mai cu seama ca a venit si primavara, iar vremea este una propice.
Valoarea lucrarilor realizate din rame si porti din fier forjat se ridica la valoarea de 100.000 lei, bani alocati din bugetul local al administratiei locale Gradina.

Piata de zarzavaturi la Gradina

"Pentru perioada imediat urmatoare, ne-am propus amenajarea unei mici piete, cu patru tarabe si doua foisoare pentru localnici, astfel ca, dupa cumparaturi pot sta si la o sueta cu vecinii. Nu am avut niciodata o astfel de piata, incercam cu una mai mica iar daca totul decurge bine, de ce nu, o vom si extinde", a declarat pentru Graiul Dobrogei, Gabriela Iacobici.
Cele patru tarabe si foisoarele vor fi amplasate in centrul comunei Gradina, langa primarie astfel doritorii pot sa-si vanda zarzavaturile si nu numai, intr-un spatiu optim si organizat. Costurile tarabelor se ridica la suma de 4.400 lei fara T.V.A iar cel al foisoarelor la suma de 6.000 lei fara T.V.A.

Amenajarea strazilor din Gradina si Cheia

In perioada imediat urmatoare, vor fi amenajate un numar de zece banci, cate cinci in fiecare localitate, montarea acestora realizandu-se pe langa institutiile publice, pe trotuare si in parcuri. Pentru acestea, edilul a alocat din bugetul local suma de 7.000 lei.
De asemenea, vor fi amplasate pe strazi mai multe cosuri de gunoi, pentru ordinea si curatenia comunei. Achizitia acestora s-a realizat tot cu bani de la bugetul primariei, suma alocata ridicandu-se la valoarea de 3.500 lei.


Articole din editia din data de 27 Martie 2012

 • Dupa modelul mai marilor Sandu si Dragomir, constantenii

  Administratie locala
 • Fotbal Liga a IV a

  Administratie locala
 • Campionatul judetean de fotbal

  Administratie locala
 • Centru de Tineret in comuna Agigea

  Administratie locala
 • Tinere sperante la Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiect pentru construirea unei piețe de pește în Pecineaga

  Administratie locala
 • Amenajare loc de joacă în centrul orașului Negru Vodă

  Administratie locala
 • Capelă mortuară în localitatea Mireasa

  Administratie locala
 • Toate drumurile de pământ din localitatea Comana vor fi pietruite

  Administratie locala
 • Instituțiile de învățământ din Ciobanu pregătite pentru noul an școlar

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771