Primavara aduce lucrari importante pentru locuitorii comunei 23 August

20 Martie 2012, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Dupa o iarna grea si lunga, proiectele edilului Mugur Viorel Mitrana incep sa prinda viata, acestea aducand cu ele o importanta dezvoltare si modernizare a intregii localitati.

Incepand cu aceasta saptamana, vor fi reluate lucrarile ce duc spre finalizarea unei importante investitii in 23 August, constructia bazei sportive. "Se vor introduce sistemele de irigare, vor fi incepute lucrarile de semanare a gazonului, realizarea tribunelor cu 600 de locuri si a trotuarelor", a declarat pentru Graiul Dobrogei, seful administratiei locale din comuna 23 August.
Ansamblul sportiv va cuprinde un teren de fotbal, cu tribune de 600 de locuri, acoperit, cu nocturna, parcare, doua terenuri pe zgura pentru practicarea tenisului de camp, alte trei terenuri mai mici pentru baschet, handbal, volei, o pista pentru alergatori, o groapa pentru atleti, sala de forta si fitness, vestiare. Suprafata pe care se intinde grandiosul complex sportiv este de aproximativ trei hectare unde vor mai fi amenajate de asemenea parcuri cu bancute, nenumarate spatii verzi, etc.
Administratia locala a comunei 23 August a primit de la Guvernul Romaniei, prin Ordonanta 7/2006 privind Imbunatatirea situatiei sociale, economice si cultural-sportive a locuitorilor din zonele rurale, suma de 4,5 miliarde de lei vechi in vederea construirii unei baze sportive.

Investitii primordiale

Un alt proiect important ce a fost scos la licitatie este cel privind construirea unei retele de canalizare in 23 August si in zona turistica. Valoarea contractului se cifreaza, potrivit edilului, la 240 miliarde lei vechi. Mugur Mitrana este convins ca acest proiect este unul important mai cu seama in vederea realizarii unor investitii in zona turistica. In luna iunie vor incepe lucrarile de introducere a 55 km de canalizare, finalizarea acestora avand loc in vara anului 2013.

Retea de apa in Dulcesti

In decursul acestei saptamani va fi anuntat constructorul ce urmeaza sa se ocupe de modernizarea sistemului de apa. Proiectul este unul de amploare si include schimbarea a 16 km de conducta de apa, valoarea investitiei ridicandu-se la suma de 21 miliarde lei. "In cel mai scurt timp ne apucam de treaba, fiind imperios necesara schimbarea actualei retele cu o vechime de peste 60 de ani", ne-a informat primarul comunei 23 August.


Articole din editia din data de 20 Martie 2012

 • Procurorul general cere ministrului Justitiei incuviintarea retinerii si arestarii lui Mihail Boldea

  Administratie locala
 • Blocuri ANL in comuna Tuzla

  Administratie locala
 • Sportul, recompensat la Eforie

  Administratie locala
 • Concurs de table cu premii substantiale, la Navodari

  Administratie locala
 • Parcul Industrial, in atentia investitorilor chinezi

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiect pentru construirea unei pie╚Ťe de pe╚Öte ├«n Pecineaga

  Administratie locala
 • Amenajare loc de joac─â ├«n centrul ora╚Öului Negru Vod─â

  Administratie locala
 • Capel─â mortuar─â ├«n localitatea Mireasa

  Administratie locala
 • Toate drumurile de p─âm├ónt din localitatea Comana vor fi pietruite

  Administratie locala
 • Institu╚Ťiile de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt din Ciobanu preg─âtite pentru noul an ╚Öcolar

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771