Administrație locală

An plin pentru primaria din Cuza Voda

Aflandu-se la inceput de an 2012, seful administratiei locale Eugen Dumitru si-a pus pe hartie proritatile comunei pe intregul parcurs al acestui an, pe langa aceasta preocupandu-se si de mentinerea localitatii departe de zapada.

Edilul sef a declarat pentru Graiul Dobrogei ca, imediat ce vremea da semne de incalzire, vor fi demarate lucrari de amenajare a unor podete pe drumul judetean DJ 222, pe toata strada principala si in Cartierul Nou.
„Am achizitionat un numar de 150 de tuburi cu diametrul de 400, acestea fiindu-ne necesare in crearea a 100 de podete pe suprafata intregii strazi principale si de asemenea pentru 50 de astfel de podete in Cartierul Nou si pe restul strazilor. Doresc sa duc la bun sfarsit acest proiect pentru a putea trece la cea de-a doua etapa, aceea de a realiza niste trotuare cu ajutorul lui Dumnezeu”, a declarat Eugen Dumitru pentru ziarul nostru.
Banii pentru procurarea celor 150 de tuburi au provenit de la bugetul local al primariei Cuza Voda, valoarea acestora ridicandu-se la suma de 70.000 lei.

Comuna Cuza Voda a facut fata cu succes viscolului din ultima perioada.

„Ca la primul val de zapada si la cel de-al doilea val de viscol, ne-am descurcat bine, utilajele noastre facandu-si datoria ireprosabil, actionand intens pe toate strazile, astfel circulatia realizandu-se in conditii optime. Probleme au fost doar la un transformator care s-a ars si trei zile nu a fost curent insa echipele de la Compania Enel au lucrat intens pe parcursul a trei zile pentru a readuce lumina in casele oamenilor”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, edilul sef al comunei Cuza Voda.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*