Sedinta Consiliului Local Seimeni pe luna ianuarie

Februarie 2012, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Edilul sef al comunei Seimeni Lucian Blaj, a convocat pe data de 19 ianuarie 2012 la sediul primariei, consilierii locali in vederea dezbaterii si aprobarii proiectelor de hotarari.

Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe proiecte de interes pentru comunitate, initiate de primarul comunei. Unul dintre acestea a fost proiectul privind acordarea unor loturi pentru construire locuinte. In perioada septembrie-octombrie 2011, urmare a cererilor depuse de familiile tinere prin care solicitau loturi pentru construirea de case,

Consiliul Local Seimeni a demarat actiunea de identificare a persoanelor prin anchete sociale. Astfel ca, acestia au fost alesi dupa anumite criterii cum ar fi: sa aiba domiciliul stabil in comuna Seimeni, sa fie casatoriti legitim, sa aiba copii, sa faca dovada veniturilor de familie si sa nu detina o locuinta personala. In acest sens, in cadrul sedintei Consiliului Local din septembrie 2011, s-a aprobat acordarea a 7 loturi in Seimenii Noi iar in sedinta din ianuarie 2012 date spre folosinta inca 2 loturi. Un numar de noua familii sunt beneficiarii primelor locuri de casa, terenul fiind in suprafata de 800 mp, unde exista posibilitatea racordarii la sistemul de apa si curent electric.

Cele noua familii sunt: Burdusel Cristina, Roman Marcel, Boeru Mihai, Neamtu Catalin, Budeanu Costica, Mititelu Vanelas, Calut Marius Costel, Lungu Nicolae si Cioara Dragos. Acestora le-au fost facute cadastrele urmand a se face actul de transmisie a terenurilor la Notariat. Casele vor avea doua camere, o bucatarie, o baie si un hol.

Alte proiecte aflate pe ordinea de zi au mai fost: aprobarea bugetului local pe anul 2012, aprobarea listei de investitii pe anul 2012, transferul excedentului bugetar pe anul 2011 in bugetul pe anul 2012, trecerea din rezerva Comunei Seimeni - domeniul privat la dispozitia Comisiei locale pentru stabilirea dreptului la proprietate asupra pamantului Seimeni a suprafetei de 56,01 ha, aprobarea Raportului pentru semestrul II, anul 2011 privind activitatea desfasurata de asistentii personali ai persoanelor cu handicap.
Toate cele 6 puncte de pe ordinea de zi au fost aprobate de cei 11 consilieri locali ai comunei Seimeni.


Articole din editia din data de Februarie 2012

 • UNGUREANU, PREMIER DESEMNAT

  Administratie locala
 • Locuintele la mansarda din Navodari vor putea fi cumparate si prin credit

  Administratie locala
 • Ninsoarea a creat probleme si in comuna Lumina

  Administratie locala
 • Spectacolul Marii

  Administratie locala
 • Proiecte privind cresterea sigurantei si reabilitarea spatiilor verzi, lansate la Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Prim─âria Tuzla suspend─â programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au ├«nceput lucr─ârile de asfaltare ├«n comuna Mircea Vod─â

  Administratie locala
 • ╚ścoala din localitatea Cr├«ngu reabilitat─â cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucr─ârile de reabilitare a gr─âdini╚Ťei din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au ├«nceput lucr─ârile de asfaltare ├«n Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771