Administrație locală

Lucrarile de reabilitare a dispensarului din Ciobanu, finalizate

Administratia locala a comunei Ciobanu a predat in grija Consiliului Judetean Constanta (CJC), dispensarul uman din localitate pentru efectuarea unor lucrari de modernizare a unitatii medicale.
„Cladirea dispune de doua cabinete cu doua sali de tratament, doua apartamente pentru medici dar si un cabinet stomatologic. Ne dorim de asemenea, ca in cel mai scurt timp sa putem aduce doi medici stomatologi, acest lucru fiind unul extrem de necesar pentru locuitorii comunei. Noi ne aflam la o distanta de trei kilometri de Harsova si, de obicei, locuitorii comunei merg la unitatea medicala din oras atunci cand sufera de diverse afectiuni”, a declarat seful administratiei locale, Ioan Suciu.
Lucrarile ce au constat in schimbarea acoperisului, reabilitarea fatadei, schimbarea usilor si a ferestrelor dar si lucrarile exterioare au durat aproximativ sase luni. S-a realizat de asemenea si amenajarea interioara a dispensarului, in prezent desfasurandu-si activitatea un medic de familie.
Pentru medicii ce vor dori sa-si desfasoare activitatea in acest dispensar, sunt pregatite cu tot ceea ce este necesar, doua apartamente in care acestia pot locui pe toata perioada in care activeaza ca si medici.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*