Stefan Hrusca, invitat special la Pestera

13 Decembrie 2011, Iulia Fţlfan

Social

Sute de persoane au participat pe data de 8 decembrie la spectacolul oferit la inaugurarea sarbatorilor de iarna din localitatea Pestera, invitatul special al evenimentului fiind marele artist, Stefan Hrusca.
Un numar impresionat de oameni au participat pe data de 8 decembrie, la un spectacol grandios de Craciun oferit de administratia locala din comuna Pestera. Pe scena, au urcat, rand pe rand, interpreti ca Stefan Hrusca, Aurel Moldoveanu, Grupul Etno - Craitele si Adelina. Prezentatorul evenimentului a fost binecunoscutul realizator TV, Cristian Brancu. Un impresionant foc de artificii a avut loc sub privirile incantate ale participantilor, iar beculetele si ghirlandele de sarbatoare s-au aprins in parcul din apropierea Primariei, pe strazile comunei, dar si la pestera din localitate, pentru a anunta sosirea sarbatorilor. "Este un eveniment special pentru noi. Am muncit mult, intreaga echipa de la primarie, Consiliu Local, sponsori si toti ceilalti implicati in activitati de acest gen. Ne-am dorit sa va aducem bucurie si sincere urari de sanatate inaintea unor sarbatori care ne amintesc de copilarie si de cei dragi", a declarat primarul Valentin Vrabie despre acest eveniment.
Tot in aceeasi seara a fost inaugurata finalizarea lucrarilor de racordare la reteaua de fibra optica in toata comuna, lucru care ii va ajuta pe tineri sa aiba acces catre civilizatie, a mentionat seful autoritatii locale.
La eveniment au participat prefectul Claudiu-Iorga Palaz, George Lipoveanu - presedintele organizatiei judetene a UNPR, Valentin Burlacu - seful IPJ si primarii Marian Iordache din Medgidia, Lucian Chitic din Tortoman, Gelu Iordache din Baneasa, Vasile Delicoti din Poarta Alba, Mugur Mitrana din 23 August, Mihalache Neamtu din Rasova si Eugen Dumitru din Cuza Voda.
De asemenea, localnicilor le-a mai fost pregatita o surpriza de proportii. Primaria a reprodus in pestera din localitate scena nasterii lui Iisus Hristos in forma vie, cu actori ce au intruchipat pe magii, pastorii, Fecioara Maria, Sfantul Iosif. O singura statueta a facut parte din scena si anume cea reprezentand imaginea lui Iisus Hristos. Ieslea cu un bou, un magar, oi si miei a fost reconstituita si ea in forma vie. Localnicii prezenti in numar mare la eveniment au vizitat pestera si au descoperit-o cu totul diferita, imbracata de sarbatoare. Zeci de beculete aprinse inconjurau pestera. Organizatorii au mai avut o surpriza si pentru Stefan Hrusca, care chiar in data de 8 decembrie si-a sarbatorit ziua de nastere, moment in care copiii din comuna i-au oferit un tort si i-au cantat "La multi ani!"
Album foto

 • Articole din editia din data de 13 Decembrie 2011

 • Refacerea promenadei din Eforie Nord

  Social
 • Anul nou vine cu gratuitati la caldura pentru navodareni

  Social
 • Pachete de sarbatori pentru nevoiasii din Navodari

  Social
 • Proiecte importante pentru locuitorii din Harsova

  Social
 • Parc de recreere, in zona Cazinoului din Eforie Sud

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • O nou─â sesiune a bursei locurilor de munc─â la Satu Nou

  Social
 • Ziua Armatei Rom├óne s─ârb─âtorit─â ├«n municipiul Medgidia

  Social
 • Flori pentru osta╚Öi! Ziua Armatei Rom├óne, s─ârb─âtorit─â ca ├«n fiecare an, la Cump─âna

  Social
 • Spectacol aniversar pentru persoanele v├órstice din Cump─âna

  Social
 • Ansamblul Sili╚Öteanca prezent la Festivalul Cultural al Rom├ónilor de Pretutindeni

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771