Proiectele de dezvoltare ale orasului Navodari au fost aprobate de Consiliul Local

Noiembrie 2011, Adrian Nicărel

Administratie locala

Primarul orasului Navodari, Nicolae Matei a convocat Consiliul Local pentru a dezbate si supune spre aprobare un numar de 36 de proiecte de hotarare inscrise pe ordinea de zi si alte 11 in convocatorul suplimentar, toate avand ca scop derularea de proiecte si programe de interes local.
La initiativa primarul, Consiliului Local a aprobat rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli, proiect necesar derularii mai multor proiecte sociale, culturale si de infrastructura, dar si pentru stabilirea taxelor si impozitelor locale pentru anul 2012, proiectul imediat urmator discutat in sedinta facand referire la propunerile privind acordarea de facilitati fiscale pentru anul urmator, de asemenea, aprobat de alesii locali.
Un alt proiect votat de CL se refera la amenajarea unui nou parc in localitate, "Parc de recreere", proiect pentru care primarul Nicolae Matei a solicitat vot in vederea pregatirii documentatiei necesare implementarii, inclusiv a cheltuielilor legate de acesta. Mai mult, in orasul Navodari urmeaza sa fie amenajate mai multe parcari, trotuare si strazi, sunt scoase la licitatie mai multe terenuri ce vin sa dezvolte si mai mult localitatea. Pentru tineri, administratia locala da in folosinta gratuita mai multe terenuri in vederea construirii de locuinte proprietate personala, in conformitate cu prevederile Legii nr. 15/2003.
Tot prin votul consilierilor urmeaza sa fie demarat si proiectul prin care va fi imbunatatit accesul intre E60 si platforma industriala Navodari, respectiv modernizarea caii rutiere Navodari Lumina Ovidiu, proiect care inseamna modernizarea localitatii ce urmeaza sa devina oras turistic de interes national.
Primarul a mai solicitat consilierilor votul in vederea acordarii de ajutoare pentru suportarea contravalorii facturii de energie termica pentru iarna acestui an. Este vorba despre proiectul promovat de primarul Nicolae Matei si care presupune acordarea de subventii la energia termica pentru toti locuitorii orasului, acestea mergand pana la acordarea unei luni gratuite pentru fiecare familie din oras, in urma unei trageri la sorti.
Consiliul Local Navodari a mai aprobat si repartizarea mai multor locuinte sociale, precum si premierea sportivilor Ionut Baluta, Claudiu Branescu, Marcel Jipeanu, precum si antrenorul Abladin Ferodin, cu totii reusind sa obtina rezultate remarcabile prin participarea la Campionatele Nationale de Box.

Articole din editia din data de Noiembrie 2011

 • Primarul din Mangalia, eliberat din functie prin ordin al prefectului

  Administratie locala
 • Fotbal Liga a IV a

  Administratie locala
 • Inaugurari cu fast in comuna Gradina

  Administratie locala
 • Proiectele de dezvoltare ale orasului Navodari au fost aprobate de Consiliul Local

  Administratie locala
 • Fotbal Campionatul Judetean

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitată. Primăria a solicitat finanțare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucrări de împrejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din Băneasa

  Administratie locala
 • Locuitorii din Floriile vor avea rețea de apă

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771