Cinematograful si Clubul pensionarilor in plin proces de reabilitare

Octombrie 2011, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Edilul Ion Nicolin ne-a declarat ca in orasul Negru Voda se lucreaza intens la dezvoltarea si modernizare acestuia, doua dintre cladirile importante aflandu-se in plin proces de reabilitare.
Cladirea Clubului pensionarilor din centrul orasului Negru Voda, cu o capacitate de 30-40 locuri, are o vechime de mai bine de 60 de ani si datorita acestui fapt, se impuneau lucrari de reabilitare a constructiei. Ion Nicolin, seful administratiei locale a declarat pentru Graiul Dobrogei ca, erau necesare aceste modificari masive, cladirea putand astfel sa functioneze normal. Schimbarea acoperisului, inlocuirea instalatiei termice si electrice, amenajarea grupurilor sanitare, sunt doar cateva din lucrarile ce s-au impus pentru modernizarea Clubului.
De asemenea, o alta lucrare importanta aflata in plina desfasurare este reabilitarea si modernizarea actualului Cinematograf din centru orasului, ce numara aproximativ 300 de locuri. Ca si clubul pensionarilor si cinematograful are o vechime de peste 50 de ani, timpul punandu-si amprenta semnificativ pe rezistenta constructiei. De asemenea si aici este nevoie de o reabilitare completa, de la interior catre exterior. Printre lucrarile executate de mai bine de o luna se numara: schimbarea acoperisului, montarea gresiei si a faiantei, amenajarea grupurilor sanitare, schimbarea tamplariei, tencuirea si izolarea fatadei, de asemenea au fost efectuate lucrari la instalatia electrica si termica.
Pentru locuitorii orasului cele doua cladiri au o importanta deosebita, acesta fiind si motivul pentru care primaria Negru Voda a predat Consiliului Judetean Constanta (CJC) cele doua lucrari, acestia din urma ocupandu-se de tot ce inseamna investitie, iar mai apoi acestea revenind orasului Negru Voda.
Articole din editia din data de Octombrie 2011

 • Un nou simbol al Mangaliei, corabia de lumina

  Administratie locala
 • Fotbal Liga aIV a

  Administratie locala
 • Fotbal Campionatul Judetean

  Administratie locala
 • Cea de-a sasea editie a festivalului Dan Spataru a ajuns la final

  Administratie locala
 • Produse agroalimentare pentru nevoiasii din Navodari

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiectul de hot─âr├óre privind amenajarea Parcului IMUM, votat ├«n ╚Öedin╚Ť─â extraordinar─â ├«n municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Ale╚Öii locali din Medgidia convoca╚Ťi ├«n ╚Öedin╚Ť─â extraordinar─â

  Administratie locala
 • Mesajul primarului comunei Topraisar, Stelian Gheorghe cu ocazia Sf├óntului Nicolae

  Administratie locala
 • Pre╚Öedintele Consiliului Jude╚Ťean Constan╚Ťa, Mihai Lupu a avut o ├«nt├ólnire de lucru cu rectorii ╚Öi pre╚Öedin╚Ťii senatului universit─â╚Ťilor din Constan╚Ťa

  Administratie locala
 • Proiecte importante pe agenda de lucru a primarului Cristian Telehoi

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771