Evenimente importante desfasurate in Eforie

August 2011, Iulia Fţlfan

Administratie locala

in luna august si septembrie, administratia locala din  Eforie va gazdui doua evenimente importante care se vor organiza cu sprijinul primariei orasului.
Targ de antichitati in Eforie Sud
Pentru al treilea an consecutiv, primaria Eforie organizeaza in perioada 19-23 august in parteneriat cu societatea Medialux, o noua editie a targului de antichitati ”Antica”. Acest eveniment este programat a se desfasura dupa orele inserarii, locul de desfasurare fiind parcul Teatrului de Vara din Eforie Sud. Astfel ca, se vor aduna colectionari de antichitati din orice colt al tarii care vor prezenta turistilor si nu numai, tot ceea ce au adunat mai de pret. in cadrul acestui targ, pasionatii vor putea gasi: de la carti si reviste vechi la colectii de timbre, de la ceasuri, lampadare, bibelouri, bijuterii la mobilier sofisticat, de la obiecte de argint la tablouri. De asemenea, voia buna si muzica ii vor intampina pe cei ce vor alege sa viziteze si in acest an, traditionalul eveniment ce a fost inclus si in Calendarul International al Targurilor.

”Congres de numerologie”
Societatea Media Lux in colaborare cu primaria orasului Eforie, organizeaza in luna septembrie in Eforie Nord un ”Congres de numerologie” unde se vor aduna la un loc, specialisti din lumea matematicienilor, oamenilor de stiinta, lumea ezoterica cat si specialisti din domeniul numerologiei, stiinta bazata pe calcule de pe vremea lui Pitagora.
Acest eveniment este organizat sub presedentia edilului Ovidiu Brailoiu, interesul acestuia pentru acest domeniu fiind accentuat dupa lecturarea cartii ”in numele tatalui”. in aceasta carte este prezentat si primarului orasului Eforie, autorul cartii fiind Milena Farcas.

Programul ”Sa consumam produse romanesti”
Acest program este initiat de Consiliul Judetean Constanta (CJC) si vine in sprijinul producatorilor de legume in spatii protejate. Acestia  vor primi solarii cu instalatie de irigatie prin picurare si plase de umbrire inclusiv rasaduri. De asemenea, beneficiarii au obligatia de a preda CJC-ului, 15% din productia obtinuta in baza unui proces verbal. Scopul acestei actiuni se refera la crearea unei alternative la produsele pline de chimicale ce sunt importate din tari precum Turcia sau China. Asadar, daca acest program va da rezultate, vor fi expuse la vanzare produsele romanesti de calitate pe tarabele amplasate in pietele din cele doua statiuni turistice.

Articole din editia din data de August 2011

 • Comuna Albesti, fara primar!

  Administratie locala
 • Harsova, un oras in plina ascensiune

  Administratie locala
 • Mangalia va avea doua biserici noi

  Administratie locala
 • Administratia din Cuza Voda a sistat o parte din lucrarile importante pentru comunitate. Motivul: lipsa fondurilor.

  Administratie locala
 • Lucrarile la Caminul Cultural din Dumbraveni sunt in plina desfasurare

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Bilan╚Ťul activit─â╚Ťii primarului din B─âneasa, Paul Coli╚Ö

  Administratie locala
 • Casa de Cultur─â din Saraiu va fi inaugurat─â m├óine, 23 septembrie

  Administratie locala
 • Lucr─âri la gr─âdini╚Ťa din Miori╚Ťa

  Administratie locala
 • Investi╚Ťii pentru copiii ╚Öi tinerii din F├ónt├ónele

  Administratie locala
 • Investi╚Ťii pentru modernizarea comunei Dumbr─âveni

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771