Administrație locală

sedinta Consiliului Local Pestera

Edilul comunei Pestera, Valentin Vrabie a convocat pe 24 iunie la sediul primariei, consilierii locali ai comunei in vederea dezbaterii celor noua puncte de pe ordinea de zi.

Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe proiecte de interes pentru comunitate, proiecte initiate de primarul comunei. Unul dintre acestea a fost proiectul numit ”Renasterea satului romanesc”. ”Prin aceasta initiativa legislativa dorim infrumusetarea comunei Pestera, prin construirea unor locuinte care sa imbine intr-un mod cat mai deosebit clasicul cu modernismul”, a declarat Valentin Vrabie, edilul comunei Pestera pentru Graiul Dobrogei. 
De asemenea, acest amplu proiect vizeaza punerea la dispozitie in mod gratuit a unui numar de 11 proiecte de locuinte, total diferite ca si structura, arhitectura si suprafata. Proiectele au fost alese in asa fel incat sa se incadreze in stilul comunei. in ceea ce priveste constructiile ce fac parte din programul ”Renasterea satului romanesc”, pentru inceput administratia locala va sustine din bugetul local 100 de proiecte pentru locuinte. 
in cazul in care acesta va avea impactul dorit, numarul proiectelor sustinute de primarie va creste. Cei ce vor dori sa beneficieze de un asemenea proiect trebuie sa detina terenul necesar iar primaria Pestera va asigura in mod gratuit, pentru fiecare noua locuinta, drumurile de acces, reteaua electrica si reteaua de apa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*