18 iunie, Ziua Curateniei in orasul Navodari

Iunie 2011, Adrian Nicarel

Administratie locala

Primaria orasului Navodari a organizat, sambata, 18 iunie, la initiativa primarului Nicolae Matei „Marsul curateniei”, o actiune prin care edilul isi propune promovarea si mentinerea unui oras curat pentru viitorul locuitorilor si al litoralului din nordul judetului.
Sute de locuitori ai orasului Navodari au venit in centrul orasului pentru a fi alaturi de primarul Matei si reprezentantii S.C. Polaris S.A., societatea care asigura curatenia in cartierele din orasul Navodari. Societatea a venit la actiune cu nu mai putin de 10 masini de curatenie, 300 de containere si 1.200 de pubele de gunoi. 
Primarul a declarat ca actiunea se inscrie in seria initiativelor de a trai intr-un oras curat, intr-un oras in care nu incap nici gropi de depozitare a deseurilor industriale, ci intr-unul in care sunt promovate curatenia si turismul. “incepem un nou ciclu in ceea ce priveste curatenia orasului; am incheiat un alt contract, o licitatie pe 8 ani, un contract privind mentinerea permanenta a starii de curatenie in orasul Navodari. Odata cu semnarea aestui contract, firma care a adjudecat s-a angajat sa doteze toate asociatiile de proprietari cu containere, pubele; vom incepe selectarea gunoului menajer pe categorii, incercam sa cultivam si sa educam populatia orasului Navodari sa pastreze starea de curatenie. Fara o educatie in acest sens, orasul nu va putea fi permanent curat. Adminstratia isi face datoria, dar am nevoie ca si populatia sa fie alaturi de administratie si de mine. Contractul semnat este drastic, putem sa-l reziliem daca firma prestatoare nu isi face treaba – nu doar sa nu le platim facturile. Daca nu isi fac treaba le percem penalitati si sunt penalitati usturatoare”, a spus primarul Nicolae Matei la finalul actiunii.
Un alt anunt pe care primarul a tinut sa-l faca in fata sutelor de locuitori din oras este ca data de 18 iunie sa fie declarata Ziua Curateniei in orasul Navodari. “A fost propunerea unui prieten din orasul nostru si eu imi doresc ca in aceasta perioada sa fie curatenie, iar pe 18 iunie doar sa facem acel bilant si sa vedem daca intr-adevar este pastrata starea de curatenie sau daca mai trebuie sa facem ceva in acest sens. Ca primar nu am avut nevoie sa le cunosc pe toate si de aceea, am nevoie de cetateni care sa vina cu idei, propuneri pe care sa le materializam”, explica primarul Nicolae Matei. 
                                     

Album foto

 • Articole din editia din data de Iunie 2011

 • Consiliul Judetean Constanta organizeaza referendum in problema regionalizarii

  Administratie locala
 • Fotbal Campionatul Judetean

  Administratie locala
 • Sarbatoare la Silistea

  Administratie locala
 • La Mangalia, asa cum ne-am obisnuit! ALTA SEDINTA ALT SCANDAL

  Administratie locala
 • 30.000 de turisti pe litoral

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Pregătiri pentru începerea anului școlar în Fântânele. Tablete pentru toți copiii

  Administratie locala
 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771