Serbare de sfarsit de an scolar in comuna Silistea

Iunie 2011, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Joi, 16 iunie in institutiile de invatamant din Silistea si Țepes Voda a avut loc, festivitatea de sfarsit de an scolar, unde cei mai buni elevi au fost premiati. 
Luna iunie reprezinta pentru toti scolarii si prescolarii un moment de bucurie acela in care se incheie cursurile scolare anuale, astfel ca vacanta incepe sa isi intre in drepturi. Ca in fiecare an, edilul Mihai Soare impreuna cu conducerea celor doua scoli au organizat un eveniment prin care elevii care au avut merite deosebite pe parcursul intregului an scolar, au fost premiati. Cei mai studiosi scolari au primit cate o diploma dar si carti, citirea acestora facandu-le vacanta mai placuta. La eveniment au participat primarul comunei Silistea, elevi, cadre didactice, parinti si bunici. 
Acest important eveniment a fost ca si o incheiere a celorlalte surprize pe care Mihai Soare le-a facut pe parcursul lunii mai si iunie tuturor copiilor. Un prim eveniment a fost cel de organizare a Zilei Internationale a Copilului. Cu acest prilej, cei mici si  mari s-au distrat participand la o actiune organizata de un grup de animatori sub denumirea de ”Caravana Minunilor”. De asemenea, s-au organizat festivitati si in cadrul scolilor si gradinitelor, astfel copiii au cantat si au recitat poezii. Administratia locala Silistea a oferit celor 230 de copii pachete cu dulciuri.
Totodata, cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta (CJC) pe data de 28 mai si 8 iunie au fost organizate  excursii pentru elevii claselor I-IV dar si V-VIII. Elevii claselor I-IV au mers intr-o excursie la Constanta unde au avut bucuria de a vizita Delfinariul, Planetariul cat si alte obiective interesante. Pe de alta parte, elevii claselor a V-VIII, au mers pe data de 8 iunie intr-o excursie in care au avut bucuria de a vizita Muzeul Satului, Gradina Botanica, Gradina Zoologica dar si alte locuri la fel de fermecatoare. ”Sunt bucuros ca am reusit sa ofer copiilor comunei aceste mici bucurii menite sa le infrumuseteze vietile”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, edilul Mihai Soare.Articole din editia din data de Iunie 2011

 • Consiliul Judetean Constanta organizeaza referendum in problema regionalizarii

  Administratie locala
 • Fotbal Campionatul Judetean

  Administratie locala
 • Sarbatoare la Silistea

  Administratie locala
 • La Mangalia, asa cum ne-am obisnuit! ALTA SEDINTA ALT SCANDAL

  Administratie locala
 • 30.000 de turisti pe litoral

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ├Änt├órzieri nejustificate la construirea gr─âdini╚Ťei din Ion Corvin

  Administratie locala
 • Se asfalteaz─â str─âzile din comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Re╚Ťea de canalizare pentru locuitorii din Cioc├«rlia

  Administratie locala
 • Parcul din Cobadin va fi inaugurat de 1 iunie

  Administratie locala
 • 300 de gospod─ârii din Gr─âdina vor fi bran╚Öate la re╚Ťeaua de canalizare

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771