Administrație locală

Lucrari de pietruire a drumurilor din Vulturu

Administratia locala Vulturu cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta (CJC), are in derulare un important proiect de pietruire a drumurilor din comuna.
Conform declaratiilor edilului Eugen Berbec, vor fi reabilitati 40.000 mp de drumuri. Acest proiect face parte din Programul derulat de Consiliul Judetean Constanta de Pietruire a tuturor ulitelor de pamant, primaria Vulturu punand la dispozitie piatra, iar CJC, utilajele. ”in acest moment se executa lucrarile de pietruire pe o suprafata de 200 mp, finalizarea acestora fiind posibila in cel mai scurt timp”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, Eugen Berbec. Ca si alte unitati administrativ teritoriale de pe raza judetului Constanta si comuna Vulturu necesita aceste ample lucrari de pietruire, scopul fiind acela ca circulatia sa se desfasoare in cele mai bune conditii pe drumurile judetene.
in alta ordine de idei, tot in aceasta perioada se executa lucrari de amenajare a aleilor pentru a facilita accesul in Gradinita cu program normal din comuna. O alta investitie pe care o realizeaza administratia locala este amenajarea zonei Monumentul Eroilor, in acest sens vor fi create spatii verzi si alei pietonale. Bani pentru aceste lucrari provin de la Consiliul Local Vulturu, beneficiarii Legii 416, privind venitul minim garantat, fiind cei ce lucreaza la modernizarea acestor locuri. Termenul de finalizare este sfarsitul lunii iunie, asa cum ne-a comunicat primarul comunei.
De asemenea, s-au finalizat lucrarile interioare la gradinita din comuna cat si imprejmuirea cu gard a institutiei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*