Ciocirlia de Sus va avea o gradinita noua

Mai 2011, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Administratia locala din comuna Ciocarlia a demarat in luna martie lucrarile privind constructia unei gradinite noi in Ciocirlia de Sus, dorind ca la inceperea noului an scolar, aceasta sa fie inaugurata.
“Datorita faptului ca vechea gradinita era foarte veche, constructia ei facandu-se in 1940, ridicarea noii gradinite era imperios necesara”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, edilul Traian Dragomir. Suprafata pe care aceasta a fost construita este de 400 mp, valoarea lucrarilor ridicandu-se la suma de 9 miliarde lei vechi. Noua cladire va cuprinde 3 sali de clasa, o cancelarie, 3 vestiare pentru copii, centrala termica cat si 4 grupuri sanitare. 
Totodata, va fi amenajata si curtea interioara, creandu-se astfel, spatiu de joaca pentru cei mici. “Aceasta investitie a fost posibila cu sprijinul important primit din partea Consiliului Judetean Constanta (CJC), dorind ca in continuare sa beneficiem de sprijinul acestora privind dotarile interioare”, ne-a declarat edilul. Conform planului, una din cele 3 clase va fi folosita de elevii de clasa I. 
in prezent, se lucreaza la montarea geamurilor din termopan, se vopseste interiorul si exteriorul cladirii, se realizeaza instalatia de apa, cea electrica si termica. ”Multumim Consiliului Judetean Constanta pentru sprijinul acordat, aceasta actiune fiind una binevenita deoarece vechile cladiri de mai bine de 100 de ani stateau sa se darame. Prin constructia altora noi crestem astfel patrimoniul Consiliului Local”, ne-a comunicat Traian Dragomir. 60 de copii isi vor desfasura activitatea in noua gradinita.

Daruri de 1 Iunie
Cu ocazia Zilei Copilului, la scolile cu clasele I-VIII din Ciocarlia de Jos si cea de Sus, se vor organiza concursuri la fiecare clasa, astfel ca cel cel care va castiga competitia va primi din partea Consiliului Local o bicicleta. Cei de clasele I-IV vor primi o bicicleta mai mica iar cei de la clasele V-VIII, o bicicleta mai mare. La gradinite se vor oferi daruri si cate o bicicleta pentru fiecare grupa. Prin aceste cadouri, administratia locala si-a propus sa fie mai aproape de sanatate si educatie, astfel cei 550 de scolari si prescolari fiind mereu in atentia Consiliului Local Ciocarlia. 

Articole din editia din data de Mai 2011

 • Taxa de bariera din statiunea Mamaia a fost suspendata

  Administratie locala
 • Fotbal Campionatul Judetean

  Administratie locala
 • Fotbal Liga a IV a

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Matei a oferit dulciuri copiilor de la Cresa nr. 20 din Navodari

  Administratie locala
 • Manifestari in Piata Eroilor din Cobadin

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Preg─âtiri pentru ├«nceperea anului ╚Öcolar ├«n F├ónt├ónele. Tablete pentru to╚Ťi copiii

  Administratie locala
 • Interven╚Ťii la re╚Ťeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de str─âzi ├«n F├ónt├ónele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771