Administrație locală

Plombarea strazilor comunei Topalu

in aceasta perioada, administratia locala Topalu desfasoara diferite activitati printre care plombarea strazilor dar se preocupa si de igienizarea comunei.
in ceea ce priveste infrastructura, in anul 2006 a fost finalizat prin programul SAPARD un proiect ce viza construirea de drumuri comunale. Astfel ca, de aproximativ doua saptamani, se desfasoara lucrari de plombare cu beton a 17 strazi din comuna Topalu. ”in urma precipitatiilor abundente cazute in perioada de iarna si pana in prezent, s-au creat gropi ce trebuie remediate, de aceste lucrari preocupandu-ne in fiecare an”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, edilul Gheorghe Murat. 
Lucrarile sunt executate de catre echipa administratiei locale si de persoanele beneficiare ale Legilor 416 si 116, materialele necesare fiind achizitionate din bugetul primariei Topalu. Se preconizeaza ca finalizarea lucrarilor de infrastructura sa aiba loc in aproximativ 10 zile.
”in plina desfasurare sunt si operatiunile de intretinere si curatare a unei suprafete de 120 ha de pasune, facandu-se printre alte lucrari si fertilizarea cu azot a acesteia”, a precizat Gheorghe Murat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*